Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb iPhone robbant egy francia arcába

Smart home

Újabb iPhone robbant egy francia arcába

Egy francia biztonsági őrnek felrobbant az iPhone-ja, kisebb sérüléseket okozva neki. Ez már a második hasonló eset Franciaországban.

A 26 éves Yassine Bouhadi egy áruházban dolgozik biztonságiőrként Villevieille-től nem messze. Elmondás szerint épp egy SMS-t írt délután 3-kor, amikor a kijelző felrobbant. Bouhadi-nak a szemét is eltalálták az üvegszilánkok, és orvoshoz kíván fordulni, valamint fel akarja jelenteni a céget.

“Magyarázatot akarok azért, ami ezzel a rohadt telefonnal történt” – mondta el Bouhadi, aki a népszerű okostelefont 600 euróért vásárolta 3 hónapja, és most vissza akarja kapni a pénzét. Egy francia tinédzser már korábban szemsérülést szenvedett egy hasonló iPhone balesetben. Egy amerikai tévé csatorna szerint egyre aggasztóbb a felrobbanó iPod-ok növekvő száma, bár általában nem okoznak komolyabb sérülést. A jelek szerint a problémát egy túlmelegedő lítium-ion akkumulátor okozza.

Az amerikai technológiai óriás Apple, amely az iPhone-ok és iPod-ok gyártója, az EU-nak azt nyilatkozta, hogy csupán elszigetelt esetekről van szó, írta meg a Yahoo! News.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés