Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új LG kamerás mobil

Smart home

Új LG kamerás mobil

Az LG Electronics – a mobilkommunikációs termékek egyik vezető gyártója – bejelentette az új LG Viewty Smart megjelenését. A GC900 kamerás mobiltelefonnal gyerekjáték kiváló képeket készíteni, hiszen az “Intelligens szenzor” révén a látvány elemzése és a fényképezőgép megfelelő beállításainak kiválasztása is automatikusan történik.

A bejelentéssel egy időben az LG jelentős mérföldkőhöz érkezett egy másik kamerás mobiltelefon esetében: a 2007 novemberében bevezetett LG Viewty, azaz a KU990 értékesítése mostanra világszerte meghaladta a 7 millió készüléket. A kompakt digitális fényképezőgépekhez hasonló megjelenésű Viewty volt a világon az első teljes érintőképernyős kezelőfelülettel rendelkező 5 megapixeles kamerás telefon. A készülék nagy népszerűségnek örvendett, európai megjelenését követőe első 5 hét során 310 ezer példány talált gazdára. Az “Intelligens szenzor” automatikus képfelismerő funkciójával a fénykép tárgyáról, hátteréről illetve a fényviszonyokról kapott adatokat automatikusan feldolgozza, hogy minden körülmény között tökéletes kép készüljön.

Az LG Viewty Smart mind a szoftver, mind pedig a hardver terén újabb fejlesztésekkel büszkélkedhet. A multimédiás élményt a Viewty Smart-ban is az LG új 3D-s S-Class kezelőfelülete biztosítja. A 8 megapixeles fényképezőgép 60%-kal nagyobb felbontást kínál az 5 megapixeles LG Viewty készüléknél, ami nyomtatásnál és a képek internetes megosztásakor is sokkal jobb minőséget biztosít. Az ISO 1600-ig használható fényérzékenység, valamint a LED vaku még gyenge megvilágítás mellett is tiszta, éles részleteket biztosít. A WVGA érintőképernyőn DivX filmeket is meg lehet nézni. A DVD-minőségű felvételi lehetőséggel az LG célja a felhasználók videorögzítésre adott igényének kielégítése volt. A készülék 12,4 mm vastag és súlya mindössze 102 gramm. Ezzel jelenleg az LG Viewty Smart a legvékonyabb 8 megapixeles mobiltelefon a világon. A készülék várható ára körülbelül 129 ezer forint.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés