Connect with us

Hirdetés

technokrata

Trendi ébresztőórás rádiók iPhone-hoz

Smart home

Trendi ébresztőórás rádiók iPhone-hoz

A Memorex két új ébresztőórát mutatott be Magyarországon.

Az Mi-széria új tagjaival, az Mi4290P és az Mi4390 használatával minden reggel kedvenc dallamunkra ébredhetünk. Mindkét termék kompatibilis az iPod készülékekkel, az Mi4290P pedig iPhone-okhoz, köztük az új iPhone 3GS-hez is csatlakoztatható.

A stílusos Mi4290P rádió kettős ébresztési funkcióval rendelkezik, és az iPodon kívül az iPhone-on tárolt zenéket is lejátszhatjuk rajta. A készülékbe beépítettek egy digitális FM rádiót és equalizert is, a szinkronizációs funkciónak köszönhetően pedig a rádión automatikusan átveszi telefon vagy iPod idő- és dátumbeállításait.

#img1#

A Memorex Mi4390 ébresztőórás rádió méretének köszönhetően igen kis helyen is elfér, két másfél colos hangszórójának köszönhetően azonban kiváló hangzást biztosít.

#img2#

Mindkét ébresztőóra használatakor választhatunk, hogy az iPodonon vagy MP3 lejátszón tárolt zenére, rádióra illetve ébresztőhangra szeretnénk-e felébredni. Másik fontos jellemzőjük, hogy nemcsak lejátsszák az iPodon tárolt zenéket, hanem dokkolóként az akku feltöltésére is használhatók. Mindét rádióba beépítettek egy FM rádiót. Egyaránt működnek hálózatról és elemről, a beépített jack csatlakozó segítségével pedig más MP3 lejátszón tárolt zenéket is lejátszhatunk rajtuk.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés