Connect with us

Hirdetés

technokrata

LED technológiás projektor az Acertől

Smart home

LED technológiás projektor az Acertől

Az Acer bemutatta az új K10 pico-projektort, az első olyan projektor, amely LED lámpa-technológiával készült.

Minden Acer projektor DLP- alapszik, azon a technológián, amely kitűnő kontrasztot, élességet és képi életszerűséget biztosít a kiváló nézői élmény érdekében bármilyen tartalomnak, bármilyen környezetben. Az új K10 pico-projektor kombinálja a DLP technológiát a LED lámpa-technológiával, ezáltal a képminőséget egy következő szintre képes emelni.

A LED technológia számos előnnyel rendelkezik a hagyományos lámpákkal szemben. Először is a lámpa cseréje jóformán szükségtelen, mivel a LED élettartama könnyen eléri a 20 ezer órát, valamint nincsen benne törékeny izzószál, sem csövek, így tartósságban is verhetetlen. A DLP és LED lámpa-technológiák keresztezése jobb színtelítettséget és kontraszt teljesítményt biztosít.

Végül, és követve az Acer törekvéseit, hogy zöldebb, még inkább környezetbarát termékek kerüljenek a kínálatba, a LED lámpa technológia nem alkalmaz olyan veszélyes elemeket, mint például az ólom vagy a halogén gázok és összehasonlítva a hagyományos lámpákkal, az áramfogyasztást akár 30%-kal képes csökkenteni.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés