Connect with us

technokrata

Internet az LG Blu-ray lejátszóján

Smart home

Internet az LG Blu-ray lejátszóján

Az LG új Blu-ray lejátszót vezet be a magyar piacra, amellyel többek között a közkedvelt YouTube-on elhelyezett internetes tartalmak közvetlenül a televízión jeleníthetők meg. Az LG BD370 hozzáférést biztosít az egyes Blu-ray lemezek BD Live interaktív tartalmaihoz is, valamint páratlanul széleskörű lejátszási formátumlistával büszkélkedhet, beleértve az MKV kiterjesztésű, nagyfelbontású tömörített fájlokat is.

A BD370 azonnali hozzáférést biztosít a világ egyik legnagyobb videómegosztó portáljához, a YouTube-hoz, így televízión keresztül nézhetjük meg a feltöltött videókat. Keresni a televízió képernyőjén megjelenő billentyűzet és a távirányító segítségével lehet, a találatok közti választást pedig az ikonszerű előnézet teszi még egyszerűbbé, A megjelenített videók képének mérete a képernyőre optimalizálható.#img2#

A BD370 különféle adathordozókon számtalan formátumban tárolt tartalmat képes lejátszani. Ilyen az egyre népszerűbbé váló, nagyfelbontású, tömörített MKV kiterjesztésű fájl is. A kompatibilis fájlformátumok között szerepel a már megszokott DivX, MPEG4, JPEG, MP3 és a WMA, valamint olyan további nagyfelbontású, tömörített fájlformátumok is, mint az MP4 és az AVI. Ezeket a BD370 – a Blu-ray lemezeken túl – optikai adathordozóról (pl. CD-k, DVD-k és Blu-ray lemezek) vagy USB pendrive-ról is ugyanolyan kiváló minőségben játssza le.

Az LG BD370-en keresztül a filmrajongó hozzáférhet továbbá online filmelőzetesekhez, kulisszák mögötti jelenetekhez és olyan más extrákhoz, mint csengőhangok, interaktív játékok és filmfeliratokhoz is. Ezt a készülék és a lemez BD Live funkciója teszi lehetővé.

Az LG BD370 képminőség területén is kiemelkedő teljesítményt nyújt, hiszen a HDMI 1.3 csatlakozásoknak köszönhetően a készülék lenyűgöző 1080p felbontású képet ad, kiváló színmélységgel. Ez hozzájárul ahhoz, hogy az ívek letisztultak, a részletek élesek, a színek pedig csíkoktól mentesek és valósághűek legyenek. De az LG BD370 nem csupán Blu-ray filmek lejátszása során nyújt kiváló minőséget, DVD felkonvertáló funkciója révén, a hagyományos DVD filmek felbontását 1080p minőségűre javítja, így a Blu-ray lemezek elterjedésével nem kell lecserélnünk a már meglévő DVD gyűjteményünket ahhoz, hogy jobb minőségben élvezhessük kedvenc filmjeinket.Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu