Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hivatalos VMware oktatóközpont lett a SZÁMALK

Smart home

Hivatalos VMware oktatóközpont lett a SZÁMALK

A független oktatóközpontok közül Magyarországon elsőként a SZÁMALK Továbbképzés szerezte meg a “hivatalos VMware oktatóközpont” jogosultságot. Ezzel a lépéssel a SZÁMALK Továbbképzés tovább bővítette oktatási szolgáltatáspalettáját, amelyet ma már a magyarországi TOP 100 vállalat közel kétharmada rendszeresen igénybe vesz.

A SZÁMALK Továbbképzés Magyarország egyik vezető felnőttképzési intézménye. Az anyacég közel 30 éves tapasztalatának és nemzetközi kapcsolatrendszerének köszönhetően folyamatosan fejleszti szolgáltatásrendszerét a piac és a cégek igényeinek megfelelően. Ennek is köszönhető, hogy napjaink legdinamikusabban fejlődő technológiája, a ma már a hazai nagyvállalatok körében is alkalmazott virtualizációs technológia piacvezető gyártója, a VMware hivatalos nemzetközi tanfolyamai, képzései és vizsgái is el elérhetőek a SZÁMALK-nál.

A SZÁMALK mindig is törekedett arra, hogy az oktatásban résztvevők a standard anyagokon túl, a mindennapi munkában leginkább felhasználható gyakorlati tippeket, trükköket, információkat is kapjanak a tanfolyamokon.

A VMware képzések iránti növekvő igényt az is jelzi, hogy meredeken növekszik a különböző vizsgákra jelentkezők száma. Simon Ferenc szerint ez nem véletlen, hiszen a SZÁMALK által kínált képzések és vizsgák révén az informatikusok, rendszergazdák és IT vezetők felkészülhetnek cégük virtualizációs technológiai bevezetésére, ugyanakkor egy már meglévő IT környezet további fejlesztése, frissítése illetve ezek mindennapi menedzselése is hatékonnyá válhat.

A SZÁMALK Továbbképzés az ügyfelek igényeit szem előtt tartva egyedülálló alternatívát nyújt az oktatás és képzés terén, hiszen az iparág legjelentősebb gyártóival együttműködve, önálló jogon, saját erőforrásokra épülő hivatalos tanfolyamokat kínál, kedvező ár-érték arányban. A SZÁMALK Továbbképzés oktatási termékeinek összeállításakor arra is törekszik, hogy a jövőbeli jelentkezők igényeihez is alkalmazkodjon, így például lehetőség van díjnyertes saját fejlesztésű vagy hivatalos e-learning anyagokkal támogatott vegyes oktatás (blended learning), gyorsított, ún. mélyvíz tréningek vagy testre szabott, az adott cégnél lebonyolított képzések igénybevételére is.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés