Connect with us

Hirdetés

technokrata

Grand Slam-díjat kapott a DVD-lejátszó

Smart home

Grand Slam-díjat kapott a DVD-lejátszó

Az LG Electronics DVS450H falra szerelhető DVD-lejátszója a formatervezés Grand Slam-jének győztese lett, miután az összes rangos nemzetközi díjat elnyerte: a 2009-es iF- és a Red dot formatervezési, valamint az International Design Excellence (IDEA)- és, a 2009-es Good Design díjakat.

Az LG már a kezdetektől fogva azt a célt tűzte ki maga elé, hogy ötvözze a formatervezésben, illetve a technológiában elérhető legmagasabb nívót. A DVS450H ezt a célt testesíti meg, új mércét állítva ezzel a DVD-lejátszók piacán.

Az alapos és kifinomult tervezés az LG DVD-lejátszójának minden egyes részletében tetten érhető. A síkban nyíló DVD-tálca ajtaját a készülék elülső részén helyezték el a felhasználók fokozott kényelme érdekében. De az érintőgombok is a csillogó fekete előlapon kaptak helyet, így semmi sem töri meg a lejátszó letisztult formáját.

A DVS450H három elhelyezési lehetőséget is kínál, így például a speciális keret segítségével falra szerelhető – hasonlóan a laposképernyős TV-hez –, valamint a talapzat segítségével, más DVD-lejátszóktól eltérően akár asztalon állítva, vagy fektetve is elhelyezhető.

A DVS450H így kívülről minimalista, felszereltsége azonban különlegesen gazdag lehetőségeket kínál. A DVS450H kifejezetten a multimédia híveinek készült, ezért ideális megoldás DivX HD videók, valamint a legkülönfélébb CD-k és DVD-k, továbbá MP3, WMA és JPEG fájlok lejátszásához. A DVS450H ezenkívül a külső USB-eszközöket is támogatja, ezáltal egy teljes zenei, videó-, illetve fényképgyűjtemény is rácsatlakoztatható a készülékre. A 720p, 1080i és 1080p felbontásra felkonvertált hagyományos DVD-k lejátszása full HD élményt kínál természetesebb és tisztább képpel.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés