Connect with us

Hirdetés

technokrata

Globális zöld kezdeményezés az LG-től

Smart home

Globális zöld kezdeményezés az LG-től

Az LG Electronics bejelentette “Life’s Good When it’s Green” környezetkímélő kezdeményezését, amely az LG globális fenntarthatósági programjának alapja.

Dr. Woo Paik, az LG elnöke és technológiai igazgatója szerint a globális “Life’s Good When it’s Green” program középpontjában az ökotervezés és a környezetbarát termékek által megvalósítható fenntarthatóság, a veszélyes anyagok kibocsátásának csökkentése, az elektronikai alkatrészek felelős újrahasznosítása, valamint a globális klímaváltozás kezelése áll. A kezdeményezésről és az LG környezetbarát termékkínálatáról ezen a héten esik szó a 2009-es Nemzetközi szórakoztatóelektronikai Vásáron (CES), az Egyesült Államokban.

“A “Life’s Good When it’s Green” kezdeményezés keretén belül környezetvédelmileg fenntartható megoldásokra, az ökotervezés megvalósítására és a környezetbarát termékek elterjesztésére összpontosítunk, amellyel hozzájárulunk egy biztonságosabb és tisztább világ megvalósításához” – mondta Paik. “Elkötelezettek vagyunk a beszámoltathatóság, és az olyan termékek létrehozása iránt, amelyek azon felül, hogy fogyasztóink életminőségét javítják, támogatják a környezetvédelmi szempontból is felelős életstílust.”

A 2009-es CES keretén belül kiemelt figyelmet szentelnek az újrahasznosításnak és az energiatakarékossági programoknak az Egyesült Államokban. Az Egyesült Államokban az LG “Life’s Good When it’s Green” kezdeményezései az egyedülálló, energiatakarékos termékektől az országos újrahasznosítási programokon keresztül az ügyféloldali programokig terjednek.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés