Connect with us

Hirdetés

technokrata

Formatervezési díjat nyert a falra szerelhető DVD lejátszó

Smart home

Formatervezési díjat nyert a falra szerelhető DVD lejátszó

Az LG Electronics falra szerelhető és már Magyarországon is kapható DVD lejátszóját – amely idén már a koreai Good Design Award-ban is részesült – ezúttal az iF Design Award 2009 és a Red dot Design Award nemzetközi formatervezési díjakkal jutalmazták.

A március 3-án kihirdetett iF Product Design Award a világ egyik legtekintélyesebb formatervezési elismerése, amelyet a hannoveri székhelyű International Forum Design GmbH oszt ki. A jelölt termékek a legkülönbözőbb területekhez tartozhatnak, így nemcsak az ipari, de az orvosi, illetve egészségügyi, valamint a szórakoztatóelektronikai eszközök is képviseltetik magukat. A termékeket mind stílus, mind pedig funkció alapján értékelik, azaz a díjazottak esetében a kivételes esztétikum egyedülálló funkcionalitással és újszerű teljesítménnyel párosul. A Red dot Design Award pedig olyan termékeket jutalmaz, amelyek az adott iparágban leginkább tükrözik a legújabb fejlesztéseket, a csúcstechnológiát és a legmagasabb szintű minőség egységét.

A DVS450H a laposképernyős TV-khez hasonlóan falra szerelhető, így helyet takaríthatunk meg. Asztalon, vagy más vízszintes felületen pedig elhelyezhetjük a talpára fektetve, vagy a kihajtható láb segítségével állványszerűen.

A DVD lemez a készülék elülső részébe helyezhető, valamint az érintőgombok is a csillogó fekete előlapon kaptak helyet, így semmi sem töri meg a lejátszó letisztult formáját.

A DVS450H elegáns formatervezése kifinomult belsőt takar. A készülék a szabványos DVD lemezek felbontását képes 720p, 1080i, vagy Full HD 1080p minőségűre felkonvertálni. DivX HD lejátszási funkciójának köszönhetően a kisméretű fájlokból is kiváló képminőséget jelenít meg, emellett a CD lemezek és DVD lemezek összes típusát, valamint az MP3, WMA és JPEG fájlokat is támogatja.

Az USB Plus révén a DVS450H az otthoni szórakoztatóelektronikai rendszer központi eleme lehet, mivel közvetlenül USB memóriáról nézegethetünk fényképeket, játszhatunk le zenéket vagy filmeket. A kijelzőn megjeleníthető kezelőfelület segítségével bármilyen funkció gyorsan és könnyedén érhető el, így az eredmény egy valóban sokoldalú DVD lejátszó.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés