Connect with us

Hirdetés

technokrata

Flash kártyákon érkeznek a Disney filmek

Smart home

Flash kártyákon érkeznek a Disney filmek

A Walt Disney stúdió japán leánya flash memóriakártyákon fog kínálni különböző filmeket, melyeket telefonokon és egyéb hordozható eszközökön lehet majd lejátszani.

A stúdió az előre filmekkel feltöltött microSD kártyákat DVD-kkel együtt árulják majd, így ugyan azt a filmet otthon is és utazás közben is könnyedén nézhetik majd a felhasználók. A kártyák várhatóan novembertől lesznek elérhetők, írja a Reuters.

A microSD kártyákat elvileg olyan mobilkészülékeken lehet majd nézni, mely képes a földi sugárzású tévéadók vételére, vagy éppen navigációs rendszereken is.

A microSD kártya és a DVD együttes várható fogyasztói ára 5000 jen körül fog mozogni (kb. 53 dollár), ez kb. 10 dollárral kerül többe, mintha csak a DVD-t venné meg a felhasználó – közölte a japán részleg szóvivője. A várható értékesíti mutatók alakulása nem prognosztizálható, hiszen ez lesz az első alkalom, hogy együtt fogják árusítani a különböző formátumú filmeket. A microSD kártyákat a Panasonic fogja szállítani – fűzte hozzá a szóvivő.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés