Connect with us

Hirdetés

technokrata

Életre kelnek a kedvenc Disney karaktereink a vadonatúj Samsung Galaxy S9 mobilokon

App

Életre kelnek a kedvenc Disney karaktereink a vadonatúj Samsung Galaxy S9 mobilokon

Életre kelnek a kedvenc Disney karaktereink a vadonatúj Samsung Galaxy S9 mobilokon

Egy csipetnyi varázslat: együttműködik a Samsung Electronics és a Disney

A Samsung Electronics és a Disney AR Emoji hangulatjelekként kelti életre a legnépszerűbb Disney karaktereket a Galaxy S9 és Galaxy S9+ telefonokon. A készülékek felhasználói mostantól közvetlenül a telefonjukon érhetik el a klasszikus Disney figurákat – például Mickey és Minnie egeret –, és segítségükkel személyre szabott üzeneteket hozhatnak létre. A Disney karakterei most először kelnek életre a kiterjesztett valóságban, és válnak a személyes kommunikáció részévé. Az év során pedig további Disney figurák elevenednek majd meg a kedvenc filmjeinkből, így A hihetetlen családból, a Zootropolisból vagy a Jégvarázsból.

samsung-disney-ar-emoji-partnership_3

„Azáltal, hogy a karaktereinket és a történeteinket a digitális felületekre is elhozzuk, a Disney-élményt a közönségünk mindennapjainak részévé tesszük, és a rajongók új generációját tudjuk bevonni”

mondta John Love, a Disney felhasználói termékek és interaktív média alkalmazásokért felelős alelnöke.

A Galaxy S9 és S9+ készülékeken fellelhető Disney AR Emojikkal szórakoztató módon varázslatot csempészhetünk üzeneteinkbe.”

„A felhasználók több mint hatmilliárd hangulatjelet küldenek el naponta. Az AR Emojik kifejlesztésével az volt a célunk, hogy még több vidámsággal töltsük meg ezt a kommunikációs formát és egy újfajta módon keltsük életre az animált képeket. Tudtuk, hogy ebben keresve sem találnánk jobb partnert, mint a Disney, a létező legkedvesebb karakterek megálmodója. Segítségükkel az AR Emojijaink a legboldogabb arcokká válnak a Földön, miközben teljes hozzáférést biztosítunk a legnépszerűbb karakterekhez, hogy azokat bármely platformon megoszthassák a barátaikkal.”

mondta Younghee Lee, a Samsung Electronics marketingigazgatója és ügyvezető alelnöke.

Március 16-tól a Galaxy S9 és S9+ okostelefonok felhasználói az AR Emoji üzemmódban letölthetik a Disney karaktereket a készülékük kamerájára.

samsung-disney-ar-emoji-partnership_1-002

A Galaxy S9 és S9+ telefonokkal debütáló AR Emoji funkció segítségével a felhasználók vicces és személyre szabott üzeneteket küldhetnek a barátaiknak. Az AR Emoji technológia a mélytanulás és az arcfelismerés ötvözésével képes leképezni több mint 100 eltérő arckifejezés 3D-mását, amelyek lehetővé teszik a felhasználóknak, hogy egyedi üzeneteken keresztül kommunikáljanak. Az AR Emoji tizennyolc előre telepített, AGIF fájlformátumú matricát is tartalmaz, így azok könnyedén megoszthatók bárkivel, függetlenül az okostelefonuk típusától. Ha a felhasználók találnak egy nekik tetsző AR Emoji hangulatjelet, azt kitűzhetik a készülék Always On Display kijelzőjére, hogy bármikor látható legyen, amikor csak ránéznek a telefonjukra.

További App

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés