Connect with us
Hirdetés

technokrata

Eljutott a robban iPhone-ok híre a gyártóhoz

Smart home

Eljutott a robban iPhone-ok híre a gyártóhoz

Az Apple elkezdte vizsgálni a médiában megjelenő híradásokat, miszerint számos készülék robbant fel Európában, jelentette be az Európai Bizottság.

Az EB szóvivője, amely a fogyasztók biztonságát is felügyeli a 27 országot tömörítő szervezetben, elmondta, hogy az Apple szerint elszigetelt incidensekről van csupán szó. A cég tudomásul vette a híreket, többek között azt az esetet is, amikor egy francia tinédzser szemébe vágódtak a készülék szilánkjai. Ugyanakkor nem adott ki közleményt a Bizottsággal folytatott tárgyalásról.

“A cég amikor visszajött hozzánk, annyit mondott, hogy ez nem egy általános probléma” – mondta el a szóvivő, Helen Kearns. “Egyelőre a részleteket akarják kivizsgálni, és teszteket fognak végezni, hogy megtalálják a probléma lehetséges forrását”. A cég nem reagált a közleményre, írta meg a Reuters.

Az Apple szóvivője ugyanakkor elmondta, hogy tisztában vannak a hírekkel, és csak arra várnak, hogy az érintettek bevigyék a készülékeiket. “Amíg nem ismerjük a részleteket, nincs további mondanivalónk” – mondta el szóvivő.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés