Connect with us
Hirdetés

technokrata

A SMART bemutatja szélesvásznú interaktív előadói képernyőjét

Smart home

A SMART bemutatja szélesvásznú interaktív előadói képernyőjét

A SMART Technologies bemutatja a SMART Podium ID422w-t, a SMART interaktív előadói képernyő termékcsaládjának legújabb modelljét. A korábban Sympodium néven bevezetett sorozat az új termék mellett az ID350 és az ID370 típusú készülékeket tartalmazza.

Az ID422w a cég első szélesvásznú interaktív előadói képernyője, és 40 százalékkal nagyobb munkafelületet biztosít, mint az ID370-es típus. A HD felbontás, a 16:9 képarány és az 56 centiméteres képméret együttesen garantálja a megfelelő képminőséget és a teljesítményt. Az ID422w ideális azoknak az oktatóknak illetve üzleti szakembereknek, akik interaktivitással kívánják fűszerezni a nagy tanácstermekben, előadókban és tantermekben tartott óráikat illetve prezentációikat.#img1#

Számítógéphez és kivetítőhöz csatlakoztatva minden megjelenik a nagy képernyőn, amit az interaktív képernyőn végeznek, így azt a közönség is láthatja. A felhasználók írhatnak közvetlenül a képernyőre digitális tintával, majd elmenthetik és megoszthatják az anyagokat a SMART Notebook szoftver segítségével, interaktivitást és vizuális hatásokat kölcsönözve az előadásokhoz.

A készülék olyan képaránnyal rendelkezik, ami kompatibilis a szélesvásznú laptop és asztali képernyőkkel, így torzításmentes képet ad. Olyan intuitív, könnyen tanulható kezelőfelülettel rendelkezik, amelyet az előadó magabiztosan használhat előadás vagy óra közben. A készülék telepítése egyszerű, karbantartást pedig alig igényel. Az elem nélkül használható, rögzített toll lehetővé teszi, hogy a felhasználók digitális tintával írjanak megjelenített tartalomra, a rögzítés pedig megakadályozza, hogy a toll elvesszen.

A képernyő csak a tollal véghezvitt utasításokat hajtja végre, így a felhasználók a természetes író helyzethez hasonlóan pihentethetik a kezüket a képernyőn.Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu