Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Mio évente két ingyenes térképfrissítést kínál a Moov sorozathoz

Smart home

A Mio évente két ingyenes térképfrissítést kínál a Moov sorozathoz

A Mio Technology, a navigációs készülékek innovatív forgalmazója ingyenes térképfrissítést kínál mától Közép- és Kelet-Európában.

Az állandó útépítéseket és útváltozásokat figyelembe véve, a Mio kétszeri ingyenes frissítést kínál a felhasználóknak a közép és kelet-európai térképekre vonatkozóan. A promóció 2009. április 28-tól 2010. május 31-ig tart, és az alábbi Moov sorozatokra lesz érvényes: a Mio Moov 200, a Mio Moov 210, a Mio Moov 300, a Mio Moov 310, a Mio Moov 330, a Mio Moov 360 és a Mio Moov 370.

A felhasználóknak első lépésként Mio klubtagként kell regisztrálniuk magukat 2010. május 31-ig, amely kétszeri térképletöltésre jogosítja őket. A regisztráció után, a térképfrissítés a Mio honlapján (http://www.mio.com/ee/moovmapupdate/) könnyedén elvégezhető. A további feltételekről és a promóció részleteiről a honlapon tájékozódhatnak a felhasználók.

A térképfrissítésben érintett országok: Csehország, Magyarország, Lengyelország, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Horvátország, Szerbia, Bosznia-Hercegovina, Montenegró, Bulgária, Lettország, Litvánia, és Észtország.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés