Connect with us

Hirdetés

technokrata

14 innovációs díjat lapott az LG

Smart home

14 innovációs díjat lapott az LG

A Consumer Electronics Association (CEA) 14 rangos CES 2009 Innovációs Díjjal ismerte el az LG Electronics kiváló teljesítményét a formatervezés és technológia terén, többek között a legjobb fejlesztésnek járó CES 2009 díj odaítélésével a mobil-kommunikáció és a háztartási elektronikai eszközök kategóriájában.

Mindent egybevéve az LG Electronics éles versenyben, hét kategóriában kapott elismerést: a vizuális megjelenítő eszközök, video-kiegészítők, házimozi rendszerek, mobil-kommunikáció, háztartási elektronikai eszközök, számítástechnikai kiegészítők, illetve audiotartozékok kategóriájában.

“Az elmúlt hat év során több mint 80 CES Innovációs Díjat nyert az LG Electronics, így joggal vagyunk büszkék arra, hogy továbbra is elismerik a vállalat kiválóságát az innováció és a formatervezés terén. Ezek a díjak kihangsúlyozzák célunkat, miszerint olyan termékekkel kívánjuk tartalmasabbá tenni a vásárlók életét, amelyek az intelligens jellemzőket, illetve intuitív funkciókat kivételes teljesítménnyel és elegáns formatervezéssel ötvözik” – mondta Michael Ahn, az LG Electronics North America elnök-vezérigazgatója.

A CES Innovációs Díjakat évente az iparág prominens tervezőiből, mérnökeiből, valamint neves újságírókból álló testület ítéli oda, akik olyan szempontok szerint értékelik a benevezett termékeket, mint a felhasználóknak biztosított érték, az esztétikus megjelenés, az újító formatervezés, a minőség, és a minőségi életmódhoz való hozzájárulás. A CEA által támogatott, illetve az amerikai formatervezőket tömörítő Industrial Designers Society of America (Amerikai Ipari Formatervezők Szövetsége) által jóváhagyott CES Innovációs Díjak a technológiai termékek fejlesztése és formatervezése terén kiemelkedőt alkotó újításokra irányítják a figyelmet.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés