Connect with us

Hirdetés

technokrata

Késik a Duke Nukem Forever

Smart home

Késik a Duke Nukem Forever

Ki gondolta volna…

Lassan másfél évtizede készül az FPS játék; a Duke Nukem Forever számos alkalommal szerepelt már a Terminal hasábjain. Többnyire a Wired vaporware listája okán, mint bejelentett, de el sosem készült játék, találkozhattak vele olvasóink, ám tavaly megdöbbentő dolog történt. A 2K Games szeptemberben bejelentette, hogy a Gearbox Software-t bízta meg a félkész játék gatyába rázásával. Karácsonyi meglepetés – először még ennek bekövetkezte sem volt kizárt, de aztán kiderült, hogy pár hónapnál azért több idő kell Duke rehabilitációjához.

Új fejlesztő, rögzített időpont (május 3.) – a rajongók pedig elkezdtek reménykedni. Persze sokan szkeptikusak maradtak a megjelenést illetően, de érezhetően megmozdult valami. Most azonban, alig másfél hónappal a tervezett kiadást megelőzően a kiadó bejelentette: a Duke Nukem Forever késik.

Szerencsére nem beláthatatlanul távolra napolták el a debütálást, mindössze június 10-ére (nemzetközi megjelenés). Voltaképp a „poén” a játék előtörténetének ismeretében kihagyhatatlan volt, könnyen lehet, hogy a 2K Games csak alacsony költségvetéssel dolgozik a marketinget illetően, azért nyúltak ehhez az eszközhöz. 14 év után pedig plusz egy hónap már amúgy sem számít.

Végezetül a bejelentés, amit sikerült egész mulatságosra venniük a fiúknak:



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés