Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mozi élményt ígér a Logitech új hangrendszere

Smart home

Mozi élményt ígér a Logitech új hangrendszere

Térhatás 5.1-es hangzással.

A Logitech térhangzású hangszórórendszere 500 wattos RMS teljesítményével alaposan meg tudja rengetni a lakás falait. A Logitech legújabb hangszóróinak szigorú előírásoknak kellett megfelelniük, hogy kiérdemeljék a THX-minősítést.

Logitech Z906

A Dolby Digital vagy DTS TM kódolású hangsávoknál a beépített 5.1 csatornás digitális dekóder gondoskodik a részletgazdag térhangzásról, hogy valósághűen hallhassuk a tömeg morajlását vagy a hátulról közeledők lépteit. Ha valaki szereti a földet rengető basszusokat, annak az oldalra sugárzó mélynyomó 165 wattnyi tiszta, torzításmentes mélyhangokat garantál. A hangrendszer ráadásul a kétcsatornás sztereó jelet is térhatású hangzássá tudja alakítani.

A Logitech Z906 felépítése alkalmas arra, hogy kiegészítsük vele meglévő szórakoztató központunkat. Egyidejűleg akár hat különböző készüléket is rá lehet csatlakoztatni — például a TV-t, a DVD, DVR vagy Blu-Ray lejátszót, az Xbox 360, Playstation 3 vagy Wii játékkonzolt, az iPodot és még egy PC-s vagy Mac laptopot is. Könnyen olvasható kijelzőjével és egymásra építhető kialakításával a vezérlőfelület jól mutat a meglévő házimozi rendszerbe építve is. A csomag tartalmaz távirányítót is.

Logitech Z906

A Logitech Surround Sound Speakers Z906 megjelenése az Egyesült Államokban és Európában is 2011 márciusára várható, ajánlott fogyasztói ára 350 euró lesz.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés