Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szoftverletöltés, kicsit másként

Smart home

Szoftverletöltés, kicsit másként

Az asztali számítógépeknél megszokott programvadászat kora lejárt – megkezdte működését az Apple Mac App Store online áruháza. Ezernél is több ingyenes és megvásárolható alkalmazás az induló kínálatban.

A Mac App Store Mac OS X rendszeren is elérhetővé teszi az iPhone-on, iPadon és iPodonm megismert App Store szolgáltatás használatát. A Mac App Store többek között a következő kategóriákban kínál alkalmazásokat: oktatás, játékok, grafika és dizájn, életstílus, hatékonyságnövelő alkalmazások és segédprogramok. Az áruházban a felhasználók böngészhetnek az új alkalmazások között, megismerhetik a legnépszerűbb trendeket és a Mac App Store szakértőinek kedvenceit, kereshetnek kategóriák szerint, megtekinthetik a legnépszerűbb ingyenes és megvásárolható alkalmazások toplistáit, valamint felhasználói értékeléseket, ismertetőket is olvashatnak.

Apple Mac App Store

Az áruház teljes egészében új és már ismert Mac-alkalmazásokat egyaránt kínál. A felhasználók többek között olyan fejlesztők munkáiból válogathatnak, mint az Autodesk, az Ancestry.com vagy a Boinx. Az Apple iLife ’11 programcsomagjának alkalmazásai – az iPhoto képkezelő, az iMovie videokezelő és a GarageBand zenei szoftver – egyenként 12 euróért tölthetők le a Mac App Store kínálatából. Az iWork csomag programjai pedig – a Pages szövegszerkesztő, a Keynote prezentációkészítő és a Numbers táblázatkezelő alkalmazás – egyenként 16 eurós áron vásárolhatók meg. Az Aperture 3, az Apple képszerkesztő és képfeldolgozó alkalmazása 63 eurós áron szerezhető be az áruházból.

A Mac App Store eléréséhez szükség van a Mac OS X rendszer 10.6.6-os verziófrissítésére.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés