Connect with us

Hirdetés

technokrata

3D-s monitor az Acertől

Smart home

3D-s monitor az Acertől

Nvidia HDMI 3D-vel.

Futurisztikus stílussal, erőteljes vonalakkal és élesen hajlított felülettel emelkedik ki az Acer a mezőnyből. De nem csak ez különbözteti meg társaitól: az Acer GN245HQ az első 3D monitor, mely támogatja az Nvidia HDMI 3D megoldását. Elsősorban a játékok és a filmek élvezetére készült, a felhasználó aktív reteszes 3D technológián alapuló Nvidia 3D szemüveget is kap hozzá. A monitorba beépített infravörös jeladó révén akár több szemüveg is használható egyszerre. Mindezt úgy, hogy közben a felhasználó nincsen feltétlenül a PC-hez kötve, a háromdimenziós megjelenítés egyéb megnyilvánulásai is élvezhetők: TV műsorok set-top boxon keresztül, 3D-s mozifilmek Blu-ray Disc lejátszóval, 3D-s fényképezőgéppel készített fotók valamint 3D-s játékok, HDMI 3D játékkonzol használatával.

Acer GN245HQ monitor

100 millió:1 digitális kontrasztaránnyal rendelkezik a természetesen Full HD (1920×1080) felbontású monitor. A 60cm-es (23,6”) LED hátsó-megvilágítású panel értelemszerűen 16:9 méretarányú, és a 3D-s hatás eléréséhez elengedhetetlen 120Hz-es frissítési rátával bír. A gyors képváltásokat – így a játékot – támogatandó 2ms-os válaszidőre képes.

A monitor az Acer EcoDisplay sorozatába tartozik. Az alacsonyabb energiafogyasztás érdekében a tajvani mérnökök fehér LED hátsó-megvilágításos technológiát alkalmaztak, felváltva a négy-lámpás megoldás két-lámpásra, így akár 68% áram-megtakarítás is elérhető. A LED lámpák ráadásul higanymentesek és biztonságosabbak a környezetre nézve, miközben jobb teljesítményt is nyújtanak. Az Acer 3D monitorok a veszélyes anyagok használatát korlátozó RoHS EU direktívának és az ENERGY STAR elvárásoknak is megfelelnek, továbbá minimális, újrahasznosítható anyagokból készült csomagolásban kerülnek a boltok polcaira.

Az Acer GN245HQ kijelzőre 2 év szervizgarancia vonatkozik.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés