Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fényképnyomtató a Canontól

Smart home

Fényképnyomtató a Canontól

Ha nem akarjuk fotolaborba vinni képeinket – „fotóelőhívás” 50 másodperc alatt.

A Canon Selphy CP800-ast a nagyméretű gombok mellett az egyszerű felhasználói felület, és dönthető, 6,2 cm (2,5”) színes LCD jellemzi. A fényképek körülbelül 47 másodperc alatt kinyomtathatók. Számos különböző memóriakártyáról (SD, SDHC, SDXD, Compact Flash, USB Flash, Memory Stick család stb.), vagy bármilyen PictBridge-kompatibilis eszközről – például fényképezőgépről vagy videokameráról – lehet közvetlenül nyomtatni, sőt, mobiltelefonokról vagy pendrive-ról is, akár számítógép használata nélkül. Automatikus képoptimalizálási funkcióval rendelkezik a Canon legújabb modellje, mely elemzi a képeken az arcokat, a kontrasztot és a fényerő szintjeit, majd végrehajtja a megfelelő korrekciót – például a választható bőrkisimító effektus kiegyenlíti a bőrhibákat, a kézi fényerőállítás segítségével pedig a felhasználók elvégezhetik a fényképek finomhangolását.

canon-selphy-cp800.jpg

A festékszublimációs technológiának köszönhetően a Selphy CP800 sima, fényes képeket nyomtat, így a fényképek megjelenése és minősége olyan, mintha hagyományos fotólaborban készültek volna. A képek a nyomtatást követően azonnal szárazak és megfoghatóak. Egy speciális külső bevonat védelmet nyújt a kiömlő vagy fröccsenő folyadékok ellen, így ha albumban tárolják őket, a fényképek akár évtizedeken (a Canon állítása szerint 100 éven) át is megőrzik élénk színüket. A Selphy CP800 többféle különböző méretű papírra képes fényképeket nyomtatni, többek között képeslap-, L-méret és hitelkártya méretekben (utóbbi kettőhöz külön beszerzendő papírtálca szükséges).

A Selphy CP800 számos képelrendezési beállítást is tartalmaz. Az igazolványkép-elrendezéssel az eszköz, az általa felismert, igazolványkép-méretű képeket egyetlen papírlapra nyomtatja. A véletlenszerű elrendezési lehetőség kreatív formátumban rendez el több képet, a MyColors funkció pedig további szórakozást biztosít az Élénk, Semleges, Szépia, Pozitív film és Fekete-fehér beállításokkal. A modellt számítógépre csatlakoztatva, a felhasználók a Selphy Photo Print szoftvert telepítésével – akár hangirányítással is – kereteket, szövegbuborékokat és rajzokat adhatnak hozzá a képekhez.

A Canon legújabb modellje az opcionális akkumulátorcsomaggal hordozható nyomtatóvá alakítható, így az is nyomtathat, aki épp úton van. A nyomtató szükség esetén biztonsági kábellel könnyen lezárható. Tulajdonosainak emellett lehetősége nyílik a Canon Image Gateway weboldalhoz csatlakozni, ha meg szeretnék osztani a fotókat és videókat. A felhasználók így akár egy 2 GB kapacitású személyes tárhelyen őrizhetik a fényképek százait. A webhely támogatja a mobil böngészést is.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés