Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új autós navigációs készülékek

Smart home

Új autós navigációs készülékek

Az új Navigon 40-es sorozat készülékei a legkülönbözőbb felhasználók igényeit elégítik ki.

A 40-es sorozattal a Navigon rögtön négy új modellt mutat be. Az új generációs készülékek neve Easy, Plus, Premium és Premium-Live.

Igény szerinti felszereltség

A 4,3”-os kijelzővel felszerelt 40-es sorozat tagjai a 70-es modellek alatti kategóriát képviselik.

Az osztály központi eleme a Navigon 40 Plus, amely a kényelmes felszereltség mellett két új funkciót is kínál. A One Click Menu segítségével a kijelző tetszőleges helyén feltüntethető a felhasználó három kedvenc Hasznos Helye. Ezen kívül a nagyobb térképterület is az autósok kényelmét szolgálja, hiszen a navigáció közben nem szükséges információk automatikusan eltűnnek. Ezen kívül a felhasználók a Fresh szoftverrel könnyedén importálhatják és egyénileg elnevezett csoportokba rendezhetik a saját célpontjaikat. Az Aktív sávasszisztens különösen a zsúfolt városi forgalomban gondoskodik még több biztonságról: az autó mozgásával dinamikusan lépést tartó animáció formájában mutatja, hogy a vezetőnek mikor kell a sávváltáshoz kitennie az irányjelzőt. Ezen kívül bevált funkciók, pl. a „Reality View Pro“ és a „Text-to-Speech“ gondoskodnak arról, hogy a vezető a forgalomra koncentrálhasson és pihenten érjen célba.

A még több kényelemre vágyó autósok a Premium változattal járnak a legjobban. Ez a Navigon 40 Plus valamennyi funkcióját tartalmazza. Ezen kívül a Bluetooth kihangosító 2.0 révén nemcsak a telefonokat lehet a navigátoron keresztül bonyolítani, hanem meg is lehet különböztetni a magán hívásokat az üzletiektől.

A Navigon 40 Premium-Live segítségével a vezetők ráadásul valós idejű információkhoz is jutnak. A Live Services, pl. a Navigon Clever Parking Live és a Navigon Időjárás Live szolgáltatásokon kívül még az aktuális közlekedési információkat is optimalizálták. A Traffic Live most nemcsak az autópályákon, hanem a főútvonalakon és egyéb közutakon előforduló akadályokról is tájékoztatást nyújt. A Navigon 40 Easy azoknak a legjobb választás, akik csak időnként utaznak, és akiknek elsősorban az a lényeg, hogy eljussanak A pontból B pontba.

Árak és rendelkezésre állás

A Navigon 40 Plus, 40 Premium és 40 Premium Live modellek bővített EU 43-as térképanyagot tartalmaznak, amely Izland, Moldávia és Ukrajna térképét is tartalmazza.

A 20 európai országot tartalmazó Navigon 40 Easy 39.990 Ft-ba, míg a Navigon 40 Plus 44.990 Ft-ba kerül. A Premium változatok valós idejű információk nélkül 49.990 Ft-ért, integrált Live-modullal pedig 59.990 Ft-ért kaphatók.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés