Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ultragyors LCD a Viewsonic-tól

Smart home

Ultragyors LCD a Viewsonic-tól

1 ms-os válaszidejű, akár tévének is használható monitort jelentett be a gyártó.

Pár éve még a 19 colos kijelzők is hatalmasnak számítottak, de a szélesképernyős kialakításra való átállással a 21-23 col méretű LCD-k is egyre elérhetőbbé váltak a felhasználók számára. Efölött azonban még mindig viszonylag drágák a készülékek. Ebben a szegmensben próbál szerencsét a Viewsonic legújabb folyadékkristályos kijelzője, a VX2739 modell. A 27 colos monitor azonban nem méretével, hanem válaszidejével hódíthat a játékosok között: mindössze 1 ms-ot adott meg ezen paraméterére a gyártó.

Igaz, a régebbi, 4 ms-ot ígérő modellek is megfelelnek már a legtöbb játszani vágyó igényének, de mindig vannak olyanok, akik képesek meglátni a „lassú” váltásból adódó szellemképesedést. Nekik készült a 300 fontos áron forgalomba kerülő LCD, mely 1920×1080 pixeles (azaz 1080p, full HD-s) natív felbontással rendelkezik.

A Viewsonic szerint a monitor nem csak a PC kijelzőjeként használható, hanem akár televízióként is funkcionálhat. Mégis, elsősorban szórakoztató-elektronikus eszközökhöz és számítógépekhez ajánlja termékét a vállalat, amit csatlakozói is jeleznek. A kijelzőt D-Sub, DVI és HDMI bemenetekkel látták el.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés