Connect with us

Hirdetés

technokrata

Látványos közvetítés a számítástechnikai Mennyországból

Smart home

Látványos közvetítés a számítástechnikai Mennyországból

A világ legnagyobb szórakoztató elektronikai kiállítása hamarosan újra megnyitja kapuit.

Most sem marad el a számítástechnika és szórakoztatóelektronika iránt rajongók legkedveltebb kiállítása: a szokásos menetrendnek megfelelően megrendezésre kerül a Consumer Electronic Show, azaz a CES. A Las Vegas-i, kategóriájában legnagyobbnak számító esemény 2009. január 8. és 11. között tér vissza Las Vegasba.

Az NBC Universal a rendezvény kapcsán interaktív és sokoldalú show-műsorral mutatkozik be a CES 2009 kiállításán, ahol a médiavállalat célja, hogy bemutassa a televíziós, kábel és mozgóképes divíziója által kínált széleskörű digitális programozási lehetőségeket. Emellett a CES hivatalos közvetítő partnereként az NBC Universal kábel- és műsorszolgáltató divíziója élőben fog közvetíteni a CES kiállításáról.

A 2009-es Nemzetközi CES újdonsága lesz az a technológiára és tartalomprogramozásra fókuszáló Globális Média Díjátadó (Global Media Awards), amelyet a Nemzeti Televíziós Művészeti és Tudományos Akadémia (National Academy of Television Arts and Sciences – NATAS) és a Szórakoztató Elektronikai Szövetség (CEA) szervez. A díjkiosztóra a 2009-es CES első napján, január 8-án kerül sor a The Venetian-ben.

Emellett harmadik alkalommal kerül sor a Technológiai és Műszaki Emmy Díj (Technology & Engineering Emmy Awards) átadására a CES-en, amely két kategóriában díjaz: Tudomány és Technológia a Televíziózásban illetve Haladó Média Technológia. A díjazottakat a 2009. január 7-i díjátadó ünnepségen ismerik el.

A 2009-es Nemzetközi CES több mint 200 konferencia ülése a kulcsiparági trendekre és piacokra, specifikusan a tartalmi és a digitális szórakoztatásra fókuszálnak. A kiállítás több mint 2700 kiállítót vonultat fel, akik 30 termékkategóriában mutatják be legújabb szórakoztató elektronikai termékeiket. A rendezvény alatt bemutatott újdonságokról természetesen – ahogy már közel egy évtizede mindig – mi is be fogunk számolni.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés