Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legújabb HD TV szolgáltatás – mindenkinek bejön!

Smart home

A legújabb HD TV szolgáltatás – mindenkinek bejön!

T-Home Sat TV: vadonatúj, országos televíziós szolgáltatás, akár HD minőségben – T-Home sajtótájékoztatón jártunk.

A műholdas televízió-szolgáltatás piacon debütáló T-Home a mai naptól T-Home Sat TV néven új tévézési lehetőséget kínál az otthoni tartalmas kikapcsolódást kereső családok részére – jelentette be a budapesti rendezvényen Winkler János, a Magyar Telekom vezérigazgató-helyettese. Az ország egész területén elérhető szolgáltatás digitális hang és képminőségével, széles csatornaválasztékával, elektronikus műsorújságjával és akár HD-minőségű tévécsatornákkal még szórakoztatóbbá, élvezetesebbé teszi a tévénézést. Az Alap csomag – T-Home internet és telefon-előfizetés mellé, egyéves hűségidővel, T-Home Tripla kedvezménnyel – havonta mindössze 990 forintba kerül.

A Magyar Telekom új márkája, a T-Home tévét, internetet és telefont kínál munkához, tájékozódáshoz vagy kikapcsolódáshoz, ezáltal hozzájárul ahhoz, hogy az emlékezetes pillanatok megoszthatóvá váljanak, az információhoz, a szórakozáshoz és a munkához könnyen hozzá lessen férni otthon, a T-Mobile segítségével pedig útközben. A Magyar Telekom mindennek köszönhetően – a hazai piacon egyedülállóként – ˝három képernyős˝ vállalattá vált, vagyis jelenleg kizárólag ez a cég képes vezetékes és mobil hálózaton tévét, internetet és telefont együtt nyújtani ügyfeleinek.

Az otthoni valamint kisüzleti vezetékes kommunikációs és multimédiás tartalmi szolgáltatásokat összefogó T-Home márka teljes körű, akár az egész család igényeit kielégítő ajánlatai november 24-től új lehetőséggel bővülnek. A T-Home kínálatában már meglévő televíziós szolgáltatások (T-Home Kábel TV és T-Home IPTV) mellett a most piacra lépő új – műholdas műsorterjesztéssel nyújtott digitális televíziós (DVB-S) – szolgáltatás kedvező ár-érték arányú tévézési lehetőséget, a választás szabadságát, az érdeklődésnek megfelelően kialakított széles csatornakínálatot, prémium kép- és hangminőségű televíziózást kínál.

A T-Home digitális műsorújságot és gyerekzárat is tartalmazó T-Home Sat TV szolgáltatása kedvező áraival, változatos csomagajánlattal legkifinomultabb felhasználói igényeket is kielégíti, így a tévénézők közelebb kerülhetnek ahhoz, hogy a képernyőn csak az őket érdeklő műsorok fussanak. A 14 tévécsatornát tartalmazó Alap csomag T-Home internet és telefon-előfizetés mellé, egyéves hűségidővel, T-Home Tripla kedvezménnyel mindössze 990 forintba kerül havonta, míg ugyanezen feltételekkel a 49 tévécsatornás Családi csomag havi 1.990 forintért élvezhető. A Családi csomag mellé ráadásul további tematikus minicsomagokat is lehet választani: így bármelyik korosztály megtalálhatja a neki megfelelő programot, mivel többek között speciális ismeretterjesztő, sport, gyermek, mozi, zene, és erotikus műsorokat sugárzó csatornák közül csemegézhetnek.

A szolgáltatást igénybe vételéhez mindössze egy kültéri vevőegységre és egy beltéri egységre, úgynevezett Set Top Boxra (Sat TV-vevőegységre) van szükség, amely készülékeket (azok használatát és az otthonokba történő szakszerű telepítését) egyéves hűségidővel T-Home Sat TV-előfizetés tartalmazza. Egy T-Home Sat TV-szolgáltatáshoz legfeljebb három Set Top Box rendelhető, a második és harmadik beltéri vevőegység bérleti díja havi 390 forint/darab. A szolgáltatást háromnál több tévékészüléken csak két, vagy több T-Home Sat TV-szolgáltatás előfizetésével lehet igénybe venni. Második Sat TV-vevőegység utólagos felszerelési költsége 1 darab esetén 9.300 forint, 2 darab esetén összesen 12.600 forint. Az alábbi fényképeken felül látható, MPEG-4 kompatibilis Set Top Box nem rendelkezik beépített merevlemezzel – jövőre egyébként a T-Home egy újabb modellt is be kíván majd vezetni a piacra.

A T-Home Sat TV országosan elérhető, azonban bizonyos esetekben, például műemlékvédelem alatt álló épületre nem lehet kültéri vevőegységet felhelyezni. A tényleges létesíthetőségről a megrendelés után, a műszaki felmérést követően lehet tájékozódni.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés