Connect with us

Hirdetés

technokrata

A tökéletes palacsinta készítésének titka

Smart home

A tökéletes palacsinta készítésének titka

A legjobb szakácsok tudják, hogy még a legjobb hozzávalók sem elegendőek a konyhában a sikerhez, he nem jó a tűzhely. És ezt mostantól könnyű lesz ellenőrizni.

A Digital Thermometer Pan nevéből nem nehéz következtetni arra, hogy egy olyan serpenyővel van dolgunk, amely képes mérni az alatt növekvő hőt. Ennek kicsit egyszerűbb változatát még jól ismerhetik a háziasszonyok, az egyik neves vállalat már dobott piacra korábban olyan palacsintasütőket, amelyek vörös fénnyel jelezték, ha kellően felmelegedett már a tűzhely alattuk. Ez azonban az igaz mestereknek nem elég, hiszen különböző ételek tökéletes minőségéhes más-más arányú hőfokra lesz szükség, így nem árt, ha pontosan tudjuk, hogyan is állunk éppen a tűzhely melegével.

A Digital Thermometer Pan fogóján egy apró kijelző mutatja a hőmérsékletet (több mértékegység közül is válogathatunk), így sokkal egyszerűbb dolgunk lesz főzés közben. Ráadásul mindez csak 50 dollárba, vagyis 10 ezer forintba kerül a tengerentúlon, és máris kész lehet a tökéletes palacsinta.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés