Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hűti és fűti kezünket a billentyűzet

Smart home

Hűti és fűti kezünket a billentyűzet

Ha van még lehetősége az embernek a teljes elkényelmesedésre, akkor egészen biztos a Thanko legújabb billentyűzete az egyik módja ennek.

Láttunk már kifejezetten netezésre, vagy játékra, esetleg multimédiára kihegyezett billentyűzeteket, de olyannal még nem találkoztunk eddig, amely nem elsősorban a számítógéphez ad új lehetőségeket, sokkal inkább a felhasználót kényezteti. A Thanko nevű japán vállalat egy olyan – nem túl szép, de annál hasznosabb – klaviatúrát dobott piacra nemrég, amelyben három hűtő-fűtő egység is található, melyek feladata kezünk optimális hőmérsékletének biztosítása munka közben.

Természetesen mi magunk dönthetjük el, hogy éppen hidegre, vagy melegre van szüksége végtagjainknak a kényelmesebb gépeléshez vagy játékhoz, a Thanko szerkezete egyetlen gombnyomással aktiválható melegítésre és hűtésre is. A klaviatúra USB csatlakozáson keresztül kapcsolódik a géphez, nincs szüksége külön áramforrásra. A tengerentúlon 50 dollárért, mai értékén 11 ezer forintért szerezhető be, európai (főleg magyar) forgalmazásáról egyelőre nincs szó.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés