Connect with us

Hirdetés

technokrata

Leveled jött, uram!

Smart home

Leveled jött, uram!

Egyszerre teljesen felesleges, és mégis szívünkhöz szóló találmány az USB Webmail Notifier, amely fényjelzéssel szól, ha üzenetünk érkezett.

Egy borítékot ábrázoló dobozka, amely nem túl nagy (74x30x47mm), de mégis elég jól észrevehető nagyobb távolságból is. A lényege roppant egyszerű, USB-n csatlakozik gépünkhöz, és erős fényjelzéssel szól, ha levelünk érkezett. Így ha esetleg nem vagyunk éppen gépnél, akkor a konyhából, vagy az iroda másik sarkából is láthatjuk, hogy érdemes visszavánszorogni helyünkre.

Kék, zöld és piros lámpákkal különbözteti meg a szolgáltatókat, vagy programokat, ha esetleg Gmail, Yahoo, Outlook, Outlook Express, POP3 rendszerek bármelyikét szimultán használnák. A kis világító téglának semmi más gyakorlati haszna nincs, este esetleg hangulatfénynek is használhatjuk, csak küldjünk magunknak egy mailt, és máris kellemes fényben úszik majd szobánk. Van kevésbé körülményes megoldás is erre, lámpának hívják, de a geek-ek esetében akkor is az USB Webmail Notifier lesz a nyerő, ebben biztosak vagyunk.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés