Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kelendőek a Mio GPS készülékek

Smart home

Kelendőek a Mio GPS készülékek

Vezető pozícióban a Mio a közép- és kelet-európai GPS piacon.

A legfrissebb Canalys jelentés szerint a Mio Technology az első helyen áll a közép- és kelet-európai GPS piacon. A vállalat minden eddiginél jobb eredményt ért el a második negyedévben – részesedése a GPS eszközök piacán meghaladta a 35 százalékot, ami vezető pozíciót biztosít a Mio számára a közép- és kelet-európai régióban. A Mio Technology 82 százalékot meghaladó piaci részesedésével szintén első helyen áll a PDA (Personal Digital Assistant) eszközök piacán.

˝A viszonylag fiatal vállalat 2002-ben jött létre. A 35 százalékot meghaladó részesedés kiemelkedő teljesítmény egy olyan piacon, ahol ennyire erős a verseny. Ezek az eredmények bizonyítják márkánk erejét és feljogosítanak minket arra, hogy még több pénzt fordítsunk szolgáltatásaink színvonalának javítására, például ingyenes térképfrissítésekre vagy modern telefonos ügyfélszolgálatra˝ – mondta el Anna Janas, a Mio Technology közép- és kelet-európai üzletágának márka managere.

A 2002-ben alapított vállalat jelenleg Taiwanban, Kínában, Észak-Amerikában, Ausztráliában, Japánban és Dél-Koreában működik. A Mio Technology több mint 1.500 embert foglalkoztat világszerte és termékei 47 országban kaphatók. A vállalat mobil navigációs termékek széles választékát kínálja, beleértve a járműnavigációs rendszereket, kézi eszközöket, és a GPS PDA telefonokat és eszközöket, melyek segítségével még egyszerűbbé válik a világ felfedezése. Jelenleg a Mio Technology a harmadik helyen áll világviszonylatban.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés