Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mozi minőségű kép – vetítővel

Smart home

Mozi minőségű kép – vetítővel

Valódi mozi minőség saját otthonunk kényelmében.

A BenQ két új modellel, a BenQ W20000 és W5000 projektorokkal bővítette 1080p HD felbontású vetítőinek kínálatát. Az új projektorok a vállalat Senseye technológiáját, Texas Instruments 1080p DLP DMD chipkészletet és HQV (Hollywood Quality Video – Hollywood minőségű videó) nagy teljesítményű, 20000:1 (a W5000 modellnél 10000:1) kontrasztarányt biztosító videoprocesszort alkalmaznak. A BenQ W20000 és W5000 modellek valódi 1080p HD élményt kínálnak, és könnyűszerrel használhatók más készülékekkel együtt, a hagyományos videomagnótól a legújabb HD DVD és Blu-ray DVD lejátszókig.

A BenQ W5000 és BenQ W20000 modellek esetében a Dual Iris technológiának köszönhetően, nagyobb lesz a kép kontraszt aránya, a világos színek még világosabbá, a sötét színek még sötétebbé válnak, a képek ezáltal sokkal élesebbek és színesebbek lesznek. Emellett, a Texas Instruments DynamicBlack technológia és a BenQ kontrasztnövelő funkciója másod szintű írisz-vezérlést végez, amellyel az éppen megjelenített kép kontrasztját növelhetjük. A DynamicBlack technológia digitális úton elemzi a forrásképet, és ez alapján határozza meg, hogy mekkora legyen az írisz nyílása az adott jelenet fényerejétől függően. Mivel a projektor nagy kontrasztarányt biztosít, így a képet olyan minőségben láthatjuk, mint a valóságban.

Az optimális képminőség érdekében a BenQ W20000 modell 4 vetítési módot kínál: cinema, dinamikus, standard és fotó, ezenkívül három memóriafoglalattal rendelkezik.. A BenQ W5000 és W20000 modellek több videoformátumot támogatnak: 480p, 576p, 720p, 1080i és 1080p. HDTV, blu-ray DVD vagy videojáték esetén is teljes HD minőségben élvezhetjük a filmeket, jeleneteket.

A BenQ Senseye, a Texas Instruments BrilliantColor és a Philips ViDi megvilágítási technológiájának köszönhetően a W20000 és W5000 modellek 1200 ANSI lumen fényerejű, valósághű képeket biztosítanak, mely legjobban a kék és piros árnyalatainál érzékelhető, amelyeket más vetítők általában torzítva adnak vissza. A Brilliant Color technológia az egyik legkorszerűbb megoldás, amely a középárnyalatok felerősítésével nagyobb fényerőt és pontos színerejű képet kínál. A VIDI megvilágítási technológia a különböző alkalmazási módoknál az egyes színek felerősítésével biztosítja a még jobb képminőséget.

A BenQ W5000 és W20000 modellek mindössze 25 dB-es zajszintje mellett a néző vizuális élményét nem zavarja a vetítő zaja. Két HDMI aljzattal, beépített ISFccc kalibrálással és Panamorph lencsékkel felszerelt vetítők teljes képernyős képet adnak 2,35:1 képaránnyal, torzítás és letterboxing (fekete csíkok a képernyő tetején és alján) nélkül. Mindkét vetítő támogatja az 1080P/24fps, a másodpercenkénti 24 képkockás HD videoszabványt, a Blu-ray lejátszóknál, a professzionális filmkészítésnél és szerkesztésnél használt formátumot.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés