Connect with us

Hirdetés

technokrata

Apáknapi ajándékötletek – lehet pánikolni!

Smart home

Apáknapi ajándékötletek – lehet pánikolni!

Bizony itt van apák napja, drága jó apáink előtt tisztelgünk, akik nélkül egyébként egyikünk sem létezhetne. Ha már így alakult, nem adhatnánk nekik valami mást a nyakkendő helyett?

Az apák napja egy új keletű világi ünnepnap, jóllehet világszerte különböző időpontban tartják, Magyarországon június harmadik vasárnapján emlékezünk meg az apákról, nagyapákról és a férfi eleinkről – noha akadnak, akik szerint május 19-e, azaz Ivó napja sokkal megfelelőbb lenne az eseményre. Fontos jellemzője az ünnepnek, hogy – az anyák napjához hasonlóan – általában ajándékot is kapnak az apák. De nem mindegy, hogy mit.

Önkeverő bögre
A keményen dolgozó vagy éppenséggel lusta apáknak kifejezetten jól jön egy olyan bögre, amibe kanál helyett két AA elem szükséges. Rozsdamentes acélból készült, a keverés gombnyomásra indul, illetve áll le.

Sörautomata
Végig a megfelelő hőmérsékleten tartja a nedűt, és minden egyes csapolás után megbizonyosodhat apuka az ötliteres hordó tartalmának aktuális állapotáról az LCD kijelző segítségével. Noha egy saját bejáratú sörcsap nélkülözhetetlen az elegáns söriváshoz, az igazi különlegesség erre a napra egy üveg Samuel Adams Utopias lenne. Ha nincs más ötlet, egy jobb kinézetű korsó is megteszi így a futball EB idején.

Kamerás
Többféle készülék közül választhatunk, az édesapák biztosan nagy örömüket lelik a funkcióarzenálokban. Ha kezdők, imádni fogják a nagyon könnyű Canon EOS 1000D-t, mely számos olyan megoldást tartalmaz, amelyek eddig csak a Canon professzionális EOS-1 sorozatú gépeire voltak jellemzők, ha nagyon profik, a legjobb ár/érték arányú Nikon D300 típusjelzésű készüléket ajánljuk, mely gyorsan reagáló és tartós.

Grillguru
Tagadhatatlan, a férfiak értenek a sütéshez-főzéshez, többek között a halászlé, a kolbászhús, és a grillezett ételek tipikusan a specialitásaik közé tartoznak. Mit is vehetnénk a nyári szezonban számukra, mint egy jó kis kerti hússütödét, mellé mindjárt egy kis feltétet is beszerezhetünk.

Golfozós
Ha apánk gyakran elveszik a nagyvilágban, mikor hétvégenként a golflabdát üti kisebb-nagyobb sikerrel, mi sem lehet számára jobb ajándék, mint egy műholdas megtámogatottság a GolfLogix GPS-8 megtestesülésében. A Garmin meghajtású kütyü nemcsak a helymeghatározásban profi, de rögzíti apuci összes ütését. Ha még csak a próbálkozásnál tart, egy csomag földbe szúrható labdatartó is kiválóan megfelel.

Még a csapból is ez folyik
Nem a vízre gondoltunk, hanem a focira, és ha labdarúgó Európa Bajnokság, akkor egy új, high-tech televízióra van szükség. Amennyiben már lóg egy a falon, szerezzünk be egy kisebbet, mondjuk az irodájába, vagy a műhelybe. A Sharp AQUOS LCD tévé sorozatában már megtalálható a 20 hüvelykes változat is. A fater majd így is nagyot néz, hogyan lehet ilyen kicsi egy HDTV. Ha több zsák pénzünk is van, és még nem lóg a falon egy készülék sem, érdemes a 60 hüvelykes Pioneer Kuro plazmával bepróbálkozni. A siker garantált!



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés