Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyenesen letölthető FIFA 08 játék – mobiltelefonra

Smart home

Ingyenesen letölthető FIFA 08 játék – mobiltelefonra

Bajnoki ajándék a Sony Memory Stick Micro kártyákhoz.

A Sony nagykapacitású, 2 és 4GB Memory Stick Micro (M2) kártyáival még többet hozhatunk ki a Sony Ericsson mobiltelefonokból: a szórakozás kedvéért próbára tehetjük tudásunkat az ingyenesen, WAP-on keresztül letölthető EA SPORTS FIFA 08 játékban, amelyet a 2GB és 4GB Memory Stick Micro kártyákhoz kaphatunk ajándékba – június végéig.

Ahhoz, hogy valóban fel tudjunk készülni a 2008-as futball Európa Bajnokságra, a korlátozott darabszámban kiadott, különleges „Limited Edition FIFA 08 Memory Stick Micro” egyikét kell megvásárolnunk. Az abban található promóciós kódot a http://wap.eamobile.co.uk/FIFA08 WAP címre elküldve kiválasztjuk az alkalmazás nyelvét (angol, francia, spanyol, német vagy olasz) és máris kipróbálhatjuk a játék teljes verzióját, teljesen ingyen.

A Memory Stick Micro flash memóriakártyák a Sony Recording Media & Energy (RME) divíziójának precízen megtervezett remekei: küldetésük, hogy még nagyobb tárhelyet biztosítsanak a játékok és zenei állományok számára a mobil eszközök esetében. A 4GB-os kapacitás birtokában könnyedén átváltoztathatja Sony Ericsson mobiltelefonját kézi szórakoztatóközponttá, amely játékok, zene illetve fotók tárolására kiválóan alkalmas.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés