Connect with us

Hirdetés

technokrata

Klipsch Image X5: olcsóbb verzió a világ legkisebb fülhallgatójából

Smart home

Klipsch Image X5: olcsóbb verzió a világ legkisebb fülhallgatójából

Sajnos az ára nem arányos az elnevezésével.

A Klipsch legendának számít a zenehallgatás történetében: 1946 óta csakis magas minőségi osztályba tartozó hangtechnikai eszközöket gyárt, valamint jelen van a fejhallgatók piacán, az Image nevű kiegészítőjével pedig a fülbe dugható változatot gyártó vállalatok sorához csatlakozott. A már ismert Klipsch Image X10, noha nagyon különleges megjelenésű, az iránta érzett rajongást nagyban elnyomja 350 dolláros árával.

Ezért a Klipsch nemrég bejelentette az Image ezüst verzióját, az X5-öt, melyet – a hozzá tartozó cserélhető szilikon végeknek köszönhetően – szintén kényelmes és nagyszerű hangzással rendelkező kiegészítőként jellemzett. Mivel az új termék átmérője 2 milliméterrel nagyobb, és némiképpen hosszabb is, mint high-end rokona, az árát – nem felezte, csupán – 100 dollárral csökkentette gyártója. A hónap végétől polcra kerülő 250 dolláros fülhallgató nagyfrekvenciája jobb, mint az X10-esé, ám a basszus már elvérzett az olcsóság oltárán.

A fülbe mélyen behelyezhető, úgynevezett fontópia fülhallgatók régóta jelen vannak a piacon. Előnyük, hogy kis helyen elférnek, és szinte közvetlenül a dobhártyánk előtt rezegnek.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés