Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elsőrangú teljesítmény: B-2 típusú lopakodó bombázó monitor

Smart home

Elsőrangú teljesítmény: B-2 típusú lopakodó bombázó monitor

A világ legvékonyabb 24 hüvelyk átmérőjű, széles képernyős LCD monitora.

Az új, V2400W típusú, elsőrangú LCD kijelző forgalomba hozatalával a BenQ egyrészt elsőként dobja piacra a világ legvékonyabb 24 hüvelyk átmérőjű, széles képernyős LCD monitorját, másrészt a számítógépes hardverek terén egy új életstílus-irányzatot indít el, amely a kifinomult ízlésű, stílusos fogyasztókat célozza meg. A V2400W monitor nemrégiben elnyerte a nemzetközileg elismert iF formatervezési díjat, azaz a kiemelkedő formatervezés rangos és rendkívüli módon áhított elismerését, amelynek megszerzéséért a világ legelitebbnek számító vállalatai versengenek.

A B-2 típusú lopakodó bombázó kiszámíthatatlan aszimmetriáját és aerodinamikus íveit ötvöző V2400W monitor a világon elsőként enged bepillantást a BenQ újonnan kifejlesztett úgynevezett kinergikus formatervezésbe. A dinamikus energia, a kinetikus szépség és a szokatlanul újszerű perspektíva egyedi ötvözete a technológiát a haszonelvűségen túl a fényűző művészet világába emeli, amely egyéni ízlést, társadalmi azonosságot, illetve az életstílus örömét fejezi ki. Még a csúcsminőségű technológia, többek között a 4000:1 dinamikus kontrasztarány, az új RHCM fecskendezési eljárás és a teljes 1080p HD támogatás mellett is a V2400W típus műszaki tulajdonságai másodlagosak a termék vizuálisan lenyűgöző formatervezésével szemben.

A V2400W modern, hajlított íve a fejlett Rapid Heat Cycle Molding (RHCM), vagyis a gyors hőciklusú formázási eljárás fecskendezési technológiájának révén valósul meg, amely a hagyományos szögletes kialakítást meghaladva új formákat és kialakításokat tesz lehetővé. Ez a csúcsminőségű eszköz egyrészt felszabadítja a formatervezés képzeletvilágát, másrészt olyan monitorvázat biztosít, amely simább, erősebb és jóval szilárdabb kialakítású.

„A V2400W monitort a B2 típusú lopakodó bombázó ihlette, amely a titokzatosság, a tisztelet és az előkelőség érzetét kelti” – nyilatkozta Manfred Wang, a BenQ Lifestyle Design Center igazgatója.

„Ezenkívül a kijelző aszimmetrikus kialakítása szemléletesen példázza az új formatervezési filozófiánkat” – folytatta Wang. „Az embert lenyűgözi a felfüggesztett energia, amely olyan érzetet kelt, mintha a képernyő el akarna dőlni. A képernyő azonban olyannyira mozdulatlan, mintha megállt volna az idő, és minden mozdulatlanná vált volna.”

A csatlakozó csukló fémből készült alkatrészei közötti nyomaték és súrlódás pontosan úgy lett kiszámítva, hogy a jobb oldalon lévő állvány biztonságosan meg tudja tartani a 24 hüvelyk átmérőjű széles képernyőt, ezenkívül biztosítani tudja a megtekintési szögek beállításához szükséges rugalmasságot. A teljesen tükörfekete felület kihangsúlyozza a monitor elsőrangú státuszát.

A tökéletesen vékony V2400W modell legvastagabb pontja mindössze 2,44 hüvelyk, vagyis 6,2 centiméter, így ez a termék számít a világ legvékonyabb, 24 hüvelyk átmérőjű széles képernyős LCD monitorjának – a második legvékonyabb LCD monitornál több mint 21 százalékkal vékonyabb… még a V2400W modell legvastagabb pontjához mérve is. A finom kialakítású kék LED és a sima felületű érintővezérlők elegáns módon kihangsúlyozzák a V2400W modell előnyeit.

Az elsőrangú, fényűző életstílust képviselő termékként meghatározott V2400W monitor teljesítménye szintén elsőrangú és fényűző. A HDCP, DVI-D és VGA funkciókkal kiegészített HDMI időtálló, nagyfelbontású csatlakoztathatóságot, illetve kompatibilitást kínál. A BenQ által szabadalmaztatott, emberi látást utánzó Senseye+photo technológia élénk, valósághű, természetes színeket biztosít. Az előre beállított öt üzemmód – a dinamikus, a fénykép, a szabványos, a filmfelvétel és az sRGB – egyetlen gombnyomásra leegyszerűsíti az optimális megtekintést. A V2400W modell a kiváló színpontossághoz NSTL-tanúsítvánnyal is rendelkezik, és a monitoron keresztül a nyomtatón, digitális fényképezőgépen, illetve bármilyen egyéb vizuális eszközön folyamatosan kiváló színpontosságot biztosít. A V2400W modell egyedülállónak számító 4000:1 dinamikus kontrasztaránya a fekete színt egészen új szintekre emeli, és még a legfinomabb sötét árnyalatú részleteket is rendkívüli tisztasággal és pontossággal jeleníti meg. Ezenkívül a V2400W modell a videofelvételek éles, tiszta, elmosódottságtól és szellemképtől mentes formában való megjelenítéséhez tartalmazza a BenQ által kialakított fejlett mozgásgyorsító, vagyis AMA technológiát, amely rendkívül gyors, 2 másodperces GTG válaszidőt biztosít.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés