Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hatalmas verseny kezdődik a YouTube-on

Smart home

Hatalmas verseny kezdődik a YouTube-on

Keresik a 21. század új Coppoláját és mindeddig rejtőzködő Hitchcockját.

Amióta Gordon Moore és Robert Noyce 1968-ban megalapították az Intelt a processzorok mindennapi életünk nélkülözhetetlen részévé váltak. Az Intel Centrino alapú notebook PC-k, a vezető processzortechnológiának köszönhetően segítik a felhasználókat fejlett multimédiás tartalmak szerkesztésében és publikálásában helyhez kötöttség nélkül. Az Intel a filmkészítés demokratizálását is elősegítheti azzal, hogy törekvő és hobbi filmeseknek virtuális forgatási helyszínt, vágószobát és professzionális minőségűnek tűnő filmet biztosít.

Az Intel Virtuális Filmfesztivál most lehetőséget ad azoknak, akik éreznek magukban annyi affinitást, hogy szabadjára engedjék kreativitásukat és hollywoodi babérokra törjenek. A fesztiválra pályázók kedvenc filmjük paródiájával, vagy saját alkotásukkal nevezhetnek a versenyre. A pályázatok nem lehetnek három percnél hosszabbak! A filmeket angol nyelven, vagy más nyelv esetén angol felirattal kell pályáztatni.

Az Intel Virtuális Filmfesztivál résztvevőinek ezen a YouTube oldalon kell feltölteniük filmjeiket. Itt csak az előírásoknak megfelelő művek jelenhetnek meg az oldalon.

A nyertes kiválasztása és a díjak
Az európai, közel-keleti és afrikai országokban pályázók ugyanolyan feltételekkel szállnak versenybe a nagy teljesítményű Intel Centrino Duo processzor technológiára épülő laptopok egyikéért, amelyhez Adobe Creative Suite 3 Production Premium szoftvert is kapnak.

A bíráló bizottság 16 győztest választ, figyelembe véve a kreativitást és technikai kompetenciát. Az európai nagydíjat az kapja, akinek filmjét a legtöbben nézték meg a YouTube-on. Nyereménye egy négynapos út Velencébe a filmfesztivál idején.

A verseny április 28-án kezdődik. A pályaműveket legkésőbb 2008. június 17-én 17 óráig kell lehet feltölteni. A nyertesek kihirdetése június végén lesz.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés