Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új mini Nikon fényképezőgépek – akár Wi-Fi-vel is

Smart home

Új mini Nikon fényképezőgépek – akár Wi-Fi-vel is

A Nikon bemutatta S52c és S52 nevű új ultra-kompakt modelljeit.

Mindkét újdonság a Coolpix S sorozatú digitális fényképezőgépek családjába tartozik. A fényképezőgépek azokat a stílusérzékeny vásárlókat célozzák, akik egyszerre szeretnének elegáns és gazdag funkcionalitású készüléket. Mindkét modell felbontása 9 megapixel, így tiszta, éles képeket készítenek; a helytakarékos, függőlegesen szerelt Nikkor objektív pedig 3x-os zoommal és VR képstabilizátorral rendelkezik. Az S52c a Wi-Fi támogatással rendelkező Nikon Coolpix gépek hagyományait is tovább viszi, felhasználói az Interneten keresztül azonnal megoszthatják friss képeiket a világ bármely részén élő ismerőseikkel.

Coolpix S52c
A 9 megapixeles felbontás, az Expeed képfeldolgozó koncepció és a lencsetag-mozgatásos rázkódáscsökkentéssel felszerelt 3x Zoom-Nikkor objektív garantálják a kiváló képminőséget. Az elkészített felvételek egy gombnyomásra, azonnal megoszthatók a beépített Wi-Fi támogatásnak köszönhetően. Az Internetet használók kiaknázhatják a my Picturetown előnyeit is. A Nikon saját fotó- és videotár-szolgáltatása legfeljebb 2 GB ingyenes tárolási és megosztási lehetőséget biztosít a fényképek és videók számára. A közelben állókkal pedig a nagyméretű, 7,62 centiméteres, nagy kontrasztú LCD-n is megoszthatók a felvételek.

A fekete S52c három egyedi Nikon beépített technológiát is tartalmaz; ezek az Arc-Prioritásos AF, a Beépített vörösszemhatás-korrekció és a D-Lighting. Gyenge fényben a gép nagy ISO érzékenysége segíti a fényképezést. Az új modellel természetesen videót is lehet rögzíteni, a gyakori helyzetekben való fotózást pedig 15 optimalizált motívumprogram könnyíti meg. Rendelkezésre áll a makró mód is, melyben már 4 centiméter távolságban levő témára is lehet élességet állítani. A kereskedelmi forgalomban valamikor a jövő hónap közepén debütáló készülék kezdőára 85 ezer forint körül fog alakulni.

Coolpix S52
Az S52 ugyanazokat a funkciókat kínálja, mint az S52c, azzal az eltéréssel, hogy az Internet közvetlen használatát nem igénylő fotósok számára készült. Emiatt az S52 valamivel kisebb is (mindössze 93 milliméter széles). A modell két színben (ezüst és fekete) lesz kapható.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés