Connect with us

Hirdetés

technokrata

Világító hinta – optikai szálakból

Smart home

Világító hinta – optikai szálakból

Fejlett gyerekhasznosítás.

A 21. században a technológiai haladás minden irányból támad, így nem meglepő, hogy a nosztalgiára okot adó régi játszóterek is eltűnnek, s sorra épülnek az egyre inkább high-tech eszközöket alkalmazó homokozók. Nem kell elkeseredni, ezek egyelőre hasznosnak bizonyulnak – persze várjuk ki a végét!

Több évvel ezelőtt már kiötlötték, hogyan lehet hasznosítani a hintázó gyerekeket. A játszótéren megmozgatott eszközök ugyanis kiváló energiaforrásnak bizonyulnak, például a szürkületi megvilágításhoz. A csúcstechnológiát most azért hívták segítségül, hogy végre kimozdítsák a gyerekeket és szüleiket a játékkonzol, a PC, és a HDTV elől. Ki tudna ugyanis ellenállni egy világító hintának?

A dolog nem túl bonyolult, így kevésbé veszélyes, a Sense Light hinta ugyanis kötegelt optikai szálakból áll. Szerencsére ott még nem tartunk, hogy valaki megpróbálná automatizálni a játszótereket, amelynek következtében a hinta magát lökné, míg a libikóka önállóan mozogna fel-le – bár valószínűleg már erre sem kell sokat várnunk.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés