Connect with us

Hirdetés

technokrata

Leradírozza arcunkat az új MP3 lejátszó

Smart home

Leradírozza arcunkat az új MP3 lejátszó

Eltünteti az összes pattanást, mielőtt kimondanánk, hogy „placebo hatás”.

Az egészséges, kicsattanó bőr nemcsak a vonzerő jele, hanem az általános egészség erőteljes indikátora is. Hasonlóképpen a száraz, zsíros vagy gyulladt bőr azt jelzi: valami nincs rendben a szervezetben – vagy nem rendelkezünk a legfejlettebb arcápoló MP3 lejátszóval.

Tokióban ugyanis, ha belenézünk egy női táskába, a púder, kistükör, és gázspray mellet egy 34 grammos zenegépet is találunk – az alkalmankénti sürgősségi pattanás-eltávolításhoz. A 21 ezer yen (körülbelül 184 dollár) kicsit soknak tűnhet egy 128 megás készülékért, ám a kapacitása korántsem a leglényegesebb tulajdonsága. Az Mpion MP3 lejátszója ugyanis pozitív és negatív ionokat bocsát ki, így alkalmas a pattanások kezelésére.

A használati utasítás szerint érintsük az eszközt a problémás felülethez, miközben kedvenc zenéket hallgatjuk. Állítsuk a kapcsolót a „Minus” állásba, és tartsuk az arcunkhoz 10 percig. A negatív ionok állítólag kinyitják a pórusokat, és feltöltik nedvességgel. Ha ezzel végeztünk, állítsuk a pozitív irányba, hogy megakadályozzuk a zsírosodást, és bezárjuk a pórusokat.

Míg hozzánk is elér ez a tini-csoda, addig is fogyasszunk vitamindús, egészséges ételeket. Ám bőrünket nem csak belülről, a megfelelő táplálkozással tudjuk ápolni, meg kell győződnünk arról, hogy külsőleg sem ártunk a káros anyagokat tartalmazó kozmetikumokkal. Sok termék, köztük a drága márkák is, tele vannak méreganyagokkal, amelyeket a bőrbe áztatva bejuttatunk a vérkeringésünkbe. A petróleum melléktermékek, például, veszélyesek a májra nézve és rákot okozhatnak. Emellett károsítják a szervezet DNS-eit, ezáltal egész testünkre hatnak. Vásároljunk petróleum és parabén-mentes kozmetikai szereket. A legjobb módszer erre, ha csak olyan készítményeket vásárolunk, amelynek összetevői kiejthetők.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés