Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kínálatunk dúsgazdagoknak

Smart home

Kínálatunk dúsgazdagoknak

Stílusos módja a gazdagságnak: aranyfóliás kapszula, gyémántos hitelkártya, Seo Taiji által dedikált Samsung P2 DAP.

Elképzelésünk sincs, hogy ki akarna lenyelni egy majdnem két centiméteres aranypirulát, amely darabja ráadásul 429 dollárt kóstál. Feltételezéseink szerint, ha valaki elég gazdag ahhoz, hogy bevásároljon az efféle aranyozott csemegéből, minden probléma nélkül – csupán némi folyadék segítségével – lejuttathatja a gyomrába azokat. Hiszen ha már a luxusnál tartunk, ez aztán az igazán drága módja az öngazdagításnak. Legalább alaposan megmozgatják a beleket a 24 karátos aranyfóliákat tartalmazó aranyba mártott kapszulák.

Tobiias Wong az elkövető, neki köszönheti a világ, hogy akinek nincs ideje a javak létfenntartáshoz elengedhetetlen részén felüli mértéktelen többletfogyasztására, illetve a luxustermékek felhalmozására, az aranypirulákkal vegye be gazdagságát – ha már megvette aranytalpbetétét, és a tervező számos más újdonságát. Tobiias Wong nézőpontja ugyanis az, hogy formáljuk át a hétköznapi tárgyakat a vágyak tárgyaivá.

Mivel a fogyasztás már nem csupán a szükségletek kielégítésének eszköze, hanem a társadalmi státusz különbségeinek megjelenítője is egyben, a továbbra is nagy étvágyúaknak ajánljuk a 333 gyémánttal kirakott hitelkártyát is. A 2007-es, párizsi Cartes & IDentification Show-n bemutatott darab az egyik legdrágább a fajtájából. A GKPower által rendelt VIP kártya fejlesztője egy szöuli vállalat, amely az 1,65 milliméter átmérőjű, 333 gyémántocskát ezüstfoglalatok segítségével rögzítette a kártyán.

A teljesség igénye nélküli, rögtönzött listánkat a Koreában piacra dobott Samsung P2 DAP zárja, melyet a helyi sztár, Seo Taiji rajongóinak szánt a gyártó. Nincs ezen semmi meglepő, rockcsillagok nem csak Nyugat-Európában vagy az USA-ban születnek, a világ más részein is él belőlük néhány. A Samsung kitüntetett figyelmet tanúsít Seo Taiji iránt, aki nemrég jelentette meg 15. albumát. Ezt ünnepelendő, a vállalat piacra dobta az énekesnő ihlette speciális lejátszóját. Különlegessége, hogy a hátulján található Seo Taiji aláírása, valamint a grafikus felület is „seotaijisra” sikeredett. A rajongók háromféle verzióból válogathatnak, a 2 GB-os 202 euró, a 4 GB-os, amelyhez egy pár bluetooth hangszóró is jár, 241 euróba kerül, ha ezt szeretnénk igazán hordozhatóvá tenni, 250 euróért egy bluetooth headsetet is kapunk hozzá.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés