Connect with us

Hirdetés

technokrata

Földönkívüliekkel küzdő szerelő

Smart home

Földönkívüliekkel küzdő szerelő

Teljes erővel az univerzumba a Super Mario Galaxy-vel.

Mario első galaktikus kalandja, mint mindent megmozgató élmény, kis lépés egy szerelőnek, de nagy lépés egy videojátékos számára. Vagy fordítva. A Nintendo Wii játékában Super Mario meghódítja a világűrt, közben a Jump´n´Run-felületet egy galaktikus szintre emeli. A Super Mario Galaxy-ben Mario több mozgásszabadságot kínál, mint valaha. Ezen kívül szédületes perspektívákat. Mario dacol a nehézségi erővel, bolygóról bolygóra száguld, közben mindenféle Alien-világba keveredik. Megalkotója, Shigeru Miyamoto és fejlesztő-csapata ismét túlszárnyalta magát.

Minden idők legkirályabb videojáték-univerzuma kezdők számára is egyszerű. A Wii távirányító mozgásszenzorainak és a Nunchuk-Controllernek köszönhetően a Nintendo kultuszfigurája egyszerű kézmozdulatokkal vezérelhető. A Wii távirányító jeleit mágnesjelként is lehet használni, így csillagport lehet vele gyűjteni, csillagokba lehet kapaszkodni, ezzel még gyorsabban lehet közlekedni az űrben.

A sztorija, hogy a földönkívüli lények elrabolták Peach hercegnőt és eltüntették az űrben. A kiszabadítására irányuló misszió Mariora vár. Szerelő ilyet még nem élt át. Futva, ugorva, sodródva és lebegve vágtat a bizarr bolygókon. Szerencsére Mario nincs egyedül: egy további játékos a Wii távirányító segítségével szintén gyűjthet csillagport és Mario ellenségeire szórhatja. Ezen túlmenően kivédheti a lövedékeket és támadókat.

A Super Mario Galaxy a részletgazdag mestergrafika és a szeretettel animált játékötletek színes egyvelege.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés