Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egy élet emlékei – akár a zsebben

Smart home

Egy élet emlékei – akár a zsebben

Novembertől, ötféle változatban.

Ötféle színváltozatban – fekete, kék, zöld, rózsaszín, fehér – vásárolható az új Sony Cyber-shot T2. Nagy belső memóriájának és könnyen használható album funkcióinak köszönhetően alkalmas a digitális képgyűjtemények mindenkori tárolására, napjaink hálózati kultúrája számára pedig felkínálja a képek egyszerű feltöltésének lehetőségét a blogokra és fotók megosztására szolgáló weboldalakra.

A T2 3-szoros optikai zoommal rendelkező Carl Zeiss objektívje, 8,1 valós megapixeles felbontása, valamint nagysebességű BIONZ képfeldolgozója jó fotókat eredményez. Dupla elmosódásgátló technológiája még gyenge megvilágítás esetén is gondoskodik a kép tisztaságáról, míg az Arcfelismerő funkciónak köszönhetően szebb portrék készíthetők a családról, barátokról. A Mosolykereső használatakor pedig csak akkor oldódik ki a zár, ha a kép alanya mosolyog – ezáltal emlékei közt több lesz a boldog arc.

A T2 nagyméretű, 2,7”-os érintőképernyőjén megfelelő tisztasággal jeleníthetők meg a felvételek, a Scrapbook funkcióval pedig ügyes képmontázsok hozhatók létre az érintőképernyőn, melyekhez kívánság szerinti háttértémák adhatók.

Négy GB-os belső flash memóriájának köszönhetően a T2 mintegy 1.250 felvétel számára biztosít kényelmes tárhelyet. VGA-felbontásban ugyanez több mint 40.000 kép számára elegendő, ami valóban egy egész élet emlékeit magába foglalhatja. A felvételek automatikusan indexet kapnak és albumokba kerülnek, amely még a legnagyobb digitális fotógyűjtemény esetén is gyors és egyszerű keresést tesz lehetővé.

A fényképezőgépen tárolt felvételek akkor is egyszerűen kezelhetők, illetve átméretezhetők, ha éppen nincs a közelben számítógép. Sőt, a képek a gyárilag telepített Picture Motion Browser szoftver hordozható verziója segítségével fel is tölthetők fotóblogokra, vagy olyan képmegosztó weboldalakra, mint például a Flickr.

Európában a Cyber-shot T2 2007. novemberében kerül a boltokba.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés