Connect with us

Hirdetés

technokrata

TV minőségű, Flash-es videók – nem (feltétlenül) csak játékra

Smart home

TV minőségű, Flash-es videók – nem (feltétlenül) csak játékra

Az Adobe bemutatta a Visual Communicator 3 e-learning szoftvert – profi anyagok születhetnek a laikusok kezei között is.

Az Adobe bejelentette az Adobe Visual Communicator 3 szoftvert, amellyel interneten keresztül is sugározható videós oktatóanyagokat lehet készíteni és terjeszteni. Az Adobe szerint a távoktatási célja kifejlesztett program kezelése azoknak sem jelent problémát, akik számára ismeretlen a videokészítés világa. Az új verzió ennek jegyében új sablonokkal és áttekinthető varázslókkal jelentkezik, amelyekkel a laikusok is professzionális minőségű anyagokat hozhatnak létre.

A videókat többféleképpen is megoszthatjuk: lehetőségünk van élő internetes sugárzásra (broadcast) Adobe Flash formátumban (FLV) az Adobe Flash Media Server segítségével, de kivetítőt, televíziót és zártláncú rendszert is használhatunk.

Az Adobe Visual Communicator 3 szakít a videós szoftverekben elterjedt időegyenes (timeline) alapú szerkesztési elvvel, egyszerűbbé téve ezáltal a videoszerkesztést. Szintén ezt a célt szolgálják az új varázslók, a fogd-és-vidd alapon működő animált sablonok és az interaktív segéd (Coach). A professzionális TV stúdiókhoz hasonlóan egyszerre akár három kamera képét és a feliratozást is könnyen figyelemmel kísérhetjük.

A szoftver várható megjelenése 2007 nyara, adta hírül a szoftver.hu.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés