Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ruhát cserélhetünk a hazai tinisztáron a Sims-ben

Smart home

Ruhát cserélhetünk a hazai tinisztáron a Sims-ben

Lara Croft után Lola is a PC-n: figuráját beépítik a szimulációs játék történetébe. Az énekesnőt a játékban lehet öltöztetni, etetni, itatni, valamint szórakozni küldeni.

Lolából számítógépes játék lett, s máris elkészült a Sims Kertvárosi Krónikák első Lola-karaktere. Hazánk első számú tinisztárjának figuráját beépítik a Sims család szimulációs játék történetébe, amit hamarosan nyilvánosság elé is tárnak. Lola számára hatalmas megtiszteltetés, hogy őt választotta a világcég arcául.

Az énekesnőt a játékban öltöztetni, etetni, itatni, valamint szórakozni járni lehet küldeni. A játékot – a virtuális Lolával együtt – hamarosan a boltok polcain találjuk.

A tervek szerint azonban nemcsak a Sims-termékdobozokról mosolyog majd ránk Lola, hanem egy speciális videoklip is készülhet a későbbiekben a hölgy (és Sims-beli mása) közreműködésével. A meglehetősen formabontó klip ötlete azért is különleges, mert a világon eddig csak a Depeche Mode és a The Black Eyed Peas büszkélkedhet ilyen videóval.

„Már jópár éve ismerem a Sims játékot és az első perctől kezdve rabul ejtett. Ha otthon játszom a Sims-szel, kikapcsolom a telefonomat, magamra zárom az ajtót arra a néhány órára. Ilyenkor senki sem tud kirobbantani a gép elől” – mondta Lola.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés