Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legnagyobb? 65 colos LCD

Smart home

A legnagyobb? 65 colos LCD

A Sharp monitora több mint 160 centiméteres képátlóval büszkélkedik.

Bővült a Sharp 65 colos képméretű folyadékkristályos monitorainak sora: az eddigi vízszintes (horizontális) elhelyezésre kialakított PN-655U mellé most a függőlegesen, portré módban üzemeltetendő PN-655RU modellszámozású kijelző társult a kínálatba. A megkülönböztetés nem véletlen – a gyártó úgy alakította ki a készülékeket, hogy figyelembe vette a belső hűtést, a készülék házában keletkező légáramlatokat és a háttérvilágítási rendszert. Vagyis nem „gyártói szeszély”, hogy azonos méretben kétféle LCD-t kínál a Sharp.

Nézzük az elsősorban gyógyászati célokra, reptéri alkalmazásra készített kijelző technikai adatait! A válaszideje mindössze 6 ms, felbontása pedig 1920×1080 pixeles. Ezt 170 fokos betekintési szögek mellett tudja tartani. A speciális kialakításnak köszönhetően szinte láthatatlan marad a felhasználó előtt, ha ebből a 2 megapixelből egy-egy nem működik. A monitor meglepően nagy méretei ellenére keveset fogyaszt (bár konkrét adat nem ismert).

A Sharp kijelzője még ebben a hónapban elérhetővé válik, ám a boltokban tolongás biztosan nem lesz iránta: javasolt listaára 30 ezer dollár.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés