Connect with us

Hirdetés

technokrata

A tablet, ami szélsőséges körülmények között is jól működik

ipari tablet

Kütyük

A tablet, ami szélsőséges körülmények között is jól működik

A tablet, ami szélsőséges körülmények között is jól működik

Az ipari terület egy olyan speciális szektor, ahol a használati eszközöknek meg kell felelniük akár még szélsőséges körülmények között is. De mi van akkor, ha egy olyan készülékről van szó, ami alapvetően érzékeny, hiszen érintőképernyővel rendelkezik? Akinek van már otthon tabletje, tudja, hogy úgy kell rá vigyázni, mint a szeme fényére. Mi a helyzet akkor az ipari tablettel? Ebben a cikkünkben bemutatjuk, hogy miben rejlik ezeknek az eszközöknek a biztonsága.

Ütésálló tablet

Az ipari tablet egyre népszerűbb a gyártóiparban, mivel kiválóan alkalmazható a gyártási folyamatok automatizálására és szabályozására. Az ipari tablet olyan környezetben is kiválóan működik, ahol a hagyományos eszközök nem bírnak. Sőt képes ellenállni olyan káros környezeti hatásoknak is, mint például a por, a nedvesség és az ütések.

Ez az eszköz lehetővé teszi a gyártóipari alkalmazások mobilizálását, így a dolgozók könnyedén hozzáférhetnek a gyártási adatokhoz és rendszerekhez, bárhol is legyenek a gyárban. A tablet segítségével a dolgozók képesek lesznek könnyedén beállítani és szabályozni a gépeket, valamint ellenőrizni a gyártási adatokat.

Ez a tablet többféle képernyőmérettel és felbontással is kapható, így könnyedén illeszkedik a gyártóipari folyamatokhoz.

A professzionális igények kielégítése

Az ipari tablet rendelkezik különleges ipari alkalmazásokkal, mint például a barcode olvasó, RFID olvasó és kamera. A tablet általános alkalmazása a gyártási adatgyűjtés, az ütemterv nyomon követése, az alkatrészkészlet és a termelékenység nyomon követése, valamint a minőségellenőrzés.
Az ütésálló tablet használatával a gyártóipar jelentősen javíthatja a termelékenységet, csökkentheti a hibák számát és növelheti az alkalmazottak hatékonyságát. Lehetővé teszi továbbá a gyártóipari folyamatok automatizálását és szabályozását.

Az Etisoft kínálatában kapható ipari tabletek olyan védelmet kaptak, aminek köszönhetően még a hőmérséklet ingadozásnak, víznek, pornak, sőt még a gyakori leejtésnek is ellenállnak. Meghosszabbított élettartamú akkumulátoraiknak köszönhetően ráadásul teljes mértékben lehetővé teszik, hogy a saját munkakörülményeihez igazítsa használatát. Mivel mindkét operációs rendszerrel működik, ezért lehetőség van az alkalmazások gyors működésére. Ezeknek köszönhetően pedig bátran használhatja akár terepen, akár céges telephelyen is.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés