Connect with us

technokrata

Az Alza 3D nyomtatókat ad hat hónapos térítésmentes használatra magyar iskoláknak

Kütyük

Az Alza 3D nyomtatókat ad hat hónapos térítésmentes használatra magyar iskoláknak

Az Alza 3D nyomtatókat ad hat hónapos térítésmentes használatra magyar iskoláknak

A modern technológiai és innovatív megoldások elkötelezett híveként az Alza.hu egyedülálló lehetőséget kínál a magyar oktatási intézményeknek.

A Csehországban évek óta sikerrel futó projekt immár harmadik alkalommal pályázható hazánkban is. A kezdeményezésre jelentkező iskolák fél évre térítésmentes használatra kaphatnak 3D nyomtatót.

A 2020-ban indult program keretében az oktatási intézmények hat hónapon át térítésmentesen kipróbálhatják az Alza által biztosított 3D nyomtatót, a Creality Ender 3-at. A lehetőség azért is egyedülálló, mert az ingyenes próbaidőszak leteltével kedvezményes áron megvásárolhatják, illetve vissza is adhatják a készüléket, az Alza semmilyen költséget nem számít fel a használatért.

„A 3D nyomtatás egyre inkább a mindennapjaink részévé válik. Hasznossága megkérdőjelezhetetlen a terméktervezés és a gyártás mellett mindennapi életünkben, illetve nem utolsó sorban a művészetek terén is kiváló lehetőséget nyújt a kreatív elképzelések megvalósítására” – mondta Takács Csaba, az Alza.hu ügyvezető igazgatója, majd hozzátette: „az oktatásban is napról napra nő az igény a digitális eszközök egyre széleskörűbb használatára. Az Alza programjának köszönhetően a diákok egy innovatív technikai újdonsággal ismerkedhetnek a tanórákon”.

Az eddigi visszajelzések alapján a programban már résztvevő iskolák tanulói megismerték a 3D nyomtató működését, elsajátították magabiztos kezelését, számos érdekes szemléltető formát készítettek, amelyek fejlesztették kreativitásukat és különböző területeken segítették az oktatást.

A jelentkezés egyszerű, mindössze egy e-mail üzenetben kell jelezni a b2b@alza.hu címre részvételi szándékukat, majd az Alza 3D nyomtatók kölcsönadásával megbízott munkatársa rövidesen tájékoztatást nyújt a további lépésekről. A programban résztvevő oktatási intézményeknek a próbaidőszak leteltével 30 nap áll rendelkezésére, hogy a kedvezményes vételárat kifizessék, vagy a készüléket működőképes, sértetlen, hiánytalan állapotban visszajuttassák az Alzának.

Az Alza minden területen igyekszik maximális segítséget nyújtani az oktatás digitalizációjához. Az elmúlt években jelentősen megnövekedett az érdeklődés a technikai és informatikai eszközök oktatási célú felhasználására, így a cég évről-évre előnyösebb vásárlási feltételekkel, kedvező árakkal, a hét minden napján aktív ügyfélszolgálattal, a termékek kipróbálásának lehetőségével és számos fizetési opcióval várja az intézményeket.

További részletek a programról itt olvashatók.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu