Connect with us

technokrata

Az Apple kütyüket célozza a magyar startup és a Tungsram

dobox

Kütyük

Az Apple kütyüket célozza a magyar startup és a Tungsram

Az Apple kütyüket célozza a magyar startup és a Tungsram

Egyedülálló megoldásaival az Apple felhasználók életét könnyíti meg egy magyar startup nemzetközi díjat is begyűjtő készüléke, a DoBox.

A hazai és globális piaci bevezetésben most a Tungsrammal működik együtt a Fruitdock csapata.

A világ legnagyobb elektronikai kiállításán, a Las Vegas-CES-en 2019-ben Innovációs Díjat nyert egy magyar startup, a Fruitdock kütyüje, a DoBox. Ez a készülék az eddig hiányzó, összekötő kapcsolat, amely teljessé teszi az Apple eszközöket és megnyitja a zárt rendszereket. Csak a DoBox-szal lehet például vezetékes egeret és billentyűzetet használni az iPhone-on és iPad-en. Az Apple eszközöket vezeték nélkül, wifin keresztül teszi lehetővé, ráadásul ára csupán töredéke az összes őt helyettesítő termékének.

„A vállalkozásunkat azért alapítottuk, hogy olyan elektronikai termékeket hozzunk létre, amelyek megkönnyítik az Apple termékeket használók életét, bővíti az Apple termékek használhatóságát a mindennapi munkavégzésben is”, vallja Molnár Máté és Duli Szabolcs, a DoBox két megálmodója. „A felhasználóknak nem kell minden új csatlakozóval megjelenő iPhone, iPad vagy MacBook megvásárlásakor új átalakítókat, kábeleket beszerezniük, vagy eldobni a régi tartozékaikat.”

Idén áprilisban a világítástechnikában világhírű, ám az utóbbi két évben technológiai megoldás-szolgáltatóként fellépő Tungsram is a magyar startup mellé állt. Előzetes megállapodást kötöttek arról, hogy a Fruitdock nem kizárólagos gyártási és forgalmazási jogot ruház át a Tungsramra az összes termékkel kapcsolatban.

„Így a Tungsram lesz a termékeink gyártója, ami magas színvonalat és minőséget biztosít”

– mondják az alapítők.

A Tungsram 2018-as függetlenné válása után megalakult, komponenseket és gyártási kapacitásokat hasznosító, Alkatrészek és szolgáltatások nevű üzletága gondoskodik a DoBox következő szintre lépéséről.

„Fantáziát látunk a magyar startupban, ezért igyekszünk gyártási és nemzetközi disztribútori képességeinket felhasználva közös sikert elérni”

– mondja Magyar István operációs igazgató, az üzletág vezetője.

A DoBox-ot Magyarósi Csaba is tesztelte:

A terméket most csaknem 50%-os kedvezménnyel és ingyenes szállítással lehet megrendelni év végéig – magyarországi szállítási címre – az alábbi linken: https://bit.ly/dobox_tungsram, ahol további információ is található.

További Kütyük

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu