Connect with us

technokrata

Ez az eszköz laptopot varázsol a mobilodból

Kütyük

Ez az eszköz laptopot varázsol a mobilodból

És még sokat sem kell majd fizetni érte!

Már több gyártó is kísérletezett azzal, hogy olyan kiegészítőt dobjon piacra, amellyel egy pillanat alatt laptop varázsolható az okostelefonból. Ugyan ezek általában nem arattak elképesztő sikereket, ez nem gátolta meg a Superbook alkotóit abban, hogy ők is bemutassák a saját elképzelésüket. A Superbook ugyanis, bár elsőre kiköpött laptopnak tűnik, valójában csak egy képernyővel, billentyűzettel és touchpaddal illetve akkumulátorral ellátott dokkoló, önálló számítást nem végez.

superbook1

A 11,6 colos, 1366 x 768 pixel felbontású megjelenítővel érkező készülék a telefon hardverét használja, így az androidos készülékek szolgáltatásait nagyobb méretben is élvezhetjük a segítségével. A fejlesztők kifejezetten úgy alkották meg a Superbookot, hogy az Android 5.0-nál újabb rendszerű okostelefonokkal használható legyen, ilyenkor 8 órán keresztül működhet laptopként  a készülékünk.

superbook2

Rossz hír, hogy az alig 99 dolláros (27 ezer forint) Superbookra még várnunk kell, mivel az alkotók csak júniusban indítják el a készülék közösségi finanszírozási kampányát, azaz a leghamarabb idén év végén érkezhetnek meg a szerencsés vásárlókhoz az első darabok.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin