Connect with us

Hirdetés

technokrata

Végleg lebukott a HTC M9

Kütyük

Végleg lebukott a HTC M9

Egy telefonkiegészítő gyártó kiküldött képeinek köszönhetően többé nem titok az M9 külseje.

A hét elején már láthattunk képeket a HTC hamarosan érkező csúcsmodelljéről, azonban a most kiszivárgott sajtóképnek köszönhetően, már szinte mindent tudunk az M9 külsejéről.

Hogy melyik gyártóé ez tok az jelen esetben teljesen irreleváns, ezzel szemben annak kialakítása sokat elárul a márciusban debütáló okostelefonról. A sokak által kritizált ultrapixeles kameraszenzortól és a Duo Camera megoldástól végleg el kell búcsúznunk, hiszen mint ahogy láthatjuk is ezek már nem kerültek bele az új modellbe. Emellett talán a legfontosabb változás a feloldógombot érinti, hiszen már nem a készülék tetején, hanem a jobb oldalon kapott helyet.

Az előlap szinte alig fog változni az elődhöz képest, de ez egyáltalán nem baj hiszen a verhetetlen sztereó hangszórós kialakítással mindenkit levettek a lábukról.

 

Update: Időközben felkerült az internetre egy másik kép is a készülékről, melyen az előlapot is tisztán láthatjuk. A BoomSound hangszórók biztosan az előlapra kerülnek ismét, és azt is megtudtuk, hogy kijelző 5 colos lesz Full HD felbontásban, valamint egy Snapdragon 810-es processzor működteti majd 3 GB RAM-mal. A jobb oldali kép megnyugtatásul szolgálhat, hiszen a készülék jobb oldalán tisztán látható a feloldógomb.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés