Connect with us

Hirdetés

technokrata

Prémium telefon Dániából: Itt a Lumigon T2 HD

Kütyük

Prémium telefon Dániából: Itt a Lumigon T2 HD

Akár 128 GB-os memóriával is elérhető a Lumigon újdonsága.

A hazai olvasóknak biztosan nem mond sokat a Lumigon neve, ám a dán vállalat saját hazájában elég nagy népszerűségre tett szert. A prémium kialakítású androidos mobilokat készítő vállalat már 2010-ben és 2012-ben is jelentkezett egy-egy magas minőségben elkészített modellel, most pedig újra úgy érezték, hogy ideje felkelni a tervező asztal mögül. Az elkészült, T2 HD névre keresztelt modellben egy 4,3″-es, 720p felbontású képernyőt, egy kétmagos, 1,7 GHz-es processzort és 2 GB RAM-ot találunk.

t2hd2 t2hd

Az igazi érdekesség azonban nem is ez, a mérnökök ugyanis a legfejlettebb kiadásban 128 GB-os tárhellyel szerelték fel a készüléket, így nem akadály sok száz órányi zene felmásolása sem. A zenehallgatást segíti továbbá a szintén dán Bang & Olufsen által fejlesztett hangszórópáros is. A fotózás sem akadály, a T2 HD hátoldalán egy 13 megapixeles Sony által fejlesztett egység található, míg az előlapi kamerával 2,4 megapixeles önarcképeket csinálhatunk. A víz- és porálló készülékházzal megjelenő modell minden ma használatos szabványt ismer, így van LTE, NFC, Bluetooth 4.0, infraport és A-GPS is. Az enyhén módosított külsővel érkező Android 4.4 KitKat meghajtásáról egy 1700 mAh-es akkumulátor gondoskodik.

t2hd2

A T2 HD elsőként Dániában kerül piacra, ott az alap, 32 GB-os memóriával rendelkező változatért 730 eurót kérnek. A hazai forgalmazásról egyelőre nincs információ, ám nem elképzelhetetlen, hogy az itteni GSM boltok kínálatában is felbukkan a modell.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés