Connect with us

technokrata

Havidíj nélküli mobilinternet a Telenortól

Kütyük

Havidíj nélküli mobilinternet a Telenortól

A Telenor 2011. szeptember 6-tól Praktikum +Net néven új promóciós kártyás tarifacsomagot vezet be. A megszokott hang-, SMS és MMS szolgáltatások mellett belföldi adatforgalmi keretet is tartalmazó csomaggal egy időben jelenik meg a szolgáltató első saját márkás androidos készüléke is.

A holnaptól elérhető Praktikum +Net szolgáltatás előfizetői egyenlegük feltöltésekor a lebeszélhető összeg mellé belföldi internetezésre alkalmas adatmennyiséget is kapnak. Mostantól a Telenor kártyás ügyfelei tehát extra ráfordítás nélkül csatlakozhatnak mobiljukról a világhálóra, így kihasználhatják az okostelefonok lehetőségeit, valamint a fokozatosan kiépülő, Budapesten és környékén már elérhető modern, nagysebességű hálózat adottságait.

 

A Telenor kifejezetten a Praktikum +Net tarifacsomag mellé ajánlja első saját márkás androidos okostelefonját. A 3,5 hüvelykes érintőképernyős, az Android 2.2-es verziójával, 5 megapixeles kamerával és LED vakuval felszerelt készülék 600 MHz-es processzorral, 200 MB belső memóriával rendelkezik, amely memóriakártya segítségével 32 GB-ig bővíthető. A Telenor OneTouch Praktikum +Net csomaggal mindössze 24 990 forintért vásárolható meg.

 

A Praktikum +Net tarifacsomagot választó ügyfelek a Telenornál kapható 1500 forint értékű feltöltőkártya esetén 20 MB, 3000 forint feltöltésekor 40 MB, az egyenleg 5000, 10 000 és 15 000 forinttal történő megnövelésekor pedig 80 MB belföldi adatforgalmat kapnak. A keret a lebeszélhető összeghez hasonlóan az előfizetés érvényességi ideje alatt használható fel. Akik számára a mobiltelefonon való internetezés nélkülözhetetlenné válik, a mobilszolgáltató 3 hónapig havidíjmentesen ajánlja Mobil Online 100 MB szolgáltatását.

A Praktikum +Net előfizetői bármely napszakban hálózaton belül 35 forint, hálózaton kívül 45 forintért telefonálhatnak. A Praktikum +Net csak SIM kártyát tartalmazó alapcsomag ára bruttó 1590 forint, amely 400 forintos lebeszélhető összeget tartalmaz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin